Herečka Věra Křesadlová: Dělala jsem hospodyni u Havla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herečka Věra Křesadlová: Dělala jsem hospodyni u Havla!

Václav Havel
Václav Havel (: ara)

Hvězda řady filmů šedesátých a sedmdesátých let Věra Křesadlová (66), někdejší manželka režiséra Miloše Formana (79) a matka jeho synů Petra (46) a Matěje (46), odkryla své tajemství.

V dnešním vydání magazínu Top Star na Primě zavzpomíná, jak pracovala jako hospodyně u prezidenta Václava Havla a jeho manželky Olgy!

„Dělala jsem jim hospodyni. Pan prezident byl občas takový akurátní, měl rád polévky na čínský způsob, a jednou říkal, že byly příliš dlouhé nudle. Tak jsem mu je pak stříhala přesně na čtyři centimetry,“ zavzpomíná Křesadlová se smíchem

„A jednou jsem vařila čaj i pro tehdejší britskou ministerskou předsedkyni Margaret Thatcherovou. To v rezidenci zrovna došel anglický čaj, tak jsem utíkala domů pro svůj,“ dodává paní Věra, která se dnes před kamerou objevuje jen sporadicky – bere ji spíše jako koníček a coby výtvarnice má dílnu, kde vyrábí tzv. Tiffanyho lampy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.