George Clooney a Elisabetta Canalis: Rozchod! On chtěl dítě, ona ne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

George Clooney a Elisabetta Canalis: Rozchod! On chtěl dítě, ona ne!

George a Elisabetta.
George a Elisabetta. (EPA)

Nejžádanější hollywoodský starý mládenec údajně opustil svoji italskou krásku. Impulsem mělo být její přiznání, že jí místo dětí stačí psi. On by však chtěl ještě dítě.

K rozchodu amerického herce (49) a italské modelky (32) mělo dojít už v lednu. Nikdo to však nebral vážně. Nešlo o první zprávu o konci jejich vztahu. Ten se totiž probíral už těsně před rokem. Nakonec se zaručená zpráva ukázala jako fáma.

Pár se prý rozešel kvůli toku, že téměř padesátiletému Georgovi tikají biologické hodiny, Elizabetta si však těhotenstvím nechce ještě kazit postavu. Clooney sice dříve říkal, že o rodině neuvažuje, časem však změnil názor. Poslední kapkou se pak pro něj zřejmě stala Elizabettina věta v jednom z nedávných rozhovorů: „Můj mateřský instinkt plně uspokojují moji psi.“

„Když k nám přijeli na návštěvu Angelina Jolie a Brad Pitt se všemi dětmi, myslela jsem, že se zblázním a musela jsem odejít pryč z domu. Nejsem mateřský typ. Jasně jsem Georgovi řekla, že se to nikdy nezmění,“ měla také říct Canalis.

Sukničkář Clooney musel být tentokrát skutečně zamilovaný. Po svém manželství v letech 1989-1994 prohlásil, že stejnou chybu už nikdy neudělá. Italskou krásku si však prý chtěl vzít.



Autor:  ex

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.