Nová role Arnolda Schwarzeneggera: PULÍR-NÁTOR! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nová role Arnolda Schwarzeneggera: PULÍR-NÁTOR!

„Arnie, vem to ještě jednou, tamhle vidím flíček,“ dobíral si svého kamaráda Stallone.
„Arnie, vem to ještě jednou, tamhle vidím flíček,“ dobíral si svého kamaráda Stallone. (Profimedia.cz)

Nejdřív byl Terminátorem. Pak kalifornským guvernérem. No, a nyní se americký herec a politik Arnold Schwarzenegger (63) představil jako »PULÍRNÁTOR«. Kamarád Sylvestr Stallone (64, Rocky, Rambo) si od něj nechal vypulírovat svůj volkswagen a mrkejte, jak pěkně ho při tom komandoval!

Že by byl bývalý kulturista a Mr. Olympia opravdu na huntě? Ale kdeže! Pravdou je, že Schwarzenegger miluje auta, ale čistotu má rád nade vše. Sedanu svého parťáka se sice obdivoval, nicméně pak dospěl k názoru, že nutně potřebuje přeleštit.

A zcela v souladu se svými akčními rolemi si plivl do dlaní, napjal zbytky svalů, popadl leštěnku a dal se do práce. I když odvedl velmi dobrou práci, o povolání uklízeče zájem nemá. Raději prý bude zase točit filmy. Údajně už dostal tucet scénářů, ale zatím kývl jen na pokračování akčního bijáku Pradivé lži 2.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.