»Pravá blondýna« Reese Witherspoon (35) se podruhé vdala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»Pravá blondýna« Reese Witherspoon (35) se podruhé vdala!

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon (Profimedia.cz)

Zamilovaný pár si vyměnil prstýnky, osmdesát bílých holubic vzlétlo k nebi. Následoval potlesk od svatebčanů, například Renée Zellweger, Seana Penna, či Salmy Hayek. Od sobotního rána jsou Reese Witherspoon a Jim Toth svoji.

Herečka, kterou proslavila především role ve dvou dílech Pravé blondýny, a agent řady hollywoodských hvězd kolem termínu svatby dlouho mlžili. Nakonec jej ale uspořádali na pozemku rodinného ranče Reese jako ohromnou zahradní párty. Přesto nechyběla spousta romantických prvků, jako vypuštění holubů nebo družičky, které nesly vlečku Reesených šatů.

Novomanželé si vybrali i skladby, při nichž přicházeli k oltáři – Reese si vybrala skladbu Here Comes the Bride a Jim zvolil Tennessee Waltz.

Z obav ze sousedské nevraživosti – těm by se nemuselo by líbit celonoční juchání až do ranních hodin - rozeslala Witherspoon předem omluvné dopisy. Na svatbě nescházely ani celebrity jako Renée Zellweger, Sean Penn, Scarlett Johansson, Tobey Maguire, Robert Downey, nebo Salma Hayek.

Reese Witherspoon už jednou vdaná, a to za Ryana Phillippa (36). Vydrželo jim to osm let. Mají spolu Avu (11) a Deacona (7).



Autor:  ex

Přečtěte si
beckyttine
28. 3. 2011 • 13:03

Přeji Reese, at ji to podruhé výjde a redaktorům Blesku doporučuji zopakovat si základy české gramatiky a pravopisu!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.