Poslední přání Elizabeth Taylor: Na pohřeb mě přivezte pozdě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Poslední přání Elizabeth Taylor: Na pohřeb mě přivezte pozdě!

Elizabeth Taylor
Elizabeth Taylor (Profimedia.cz)

Obřad měl začít, a nebožka nikde. Patnáct minut trvalo, než projela branou hřbitova Forest Lawn v kalifornském Glensdale limuzína vezoucí rakev s ostatky herečky Elizabeth Taylor (†79, Kleopatra), která ve středu skonala po zástavě srdce.

Pravá hvězda totiž podle Elizabeth nikdy nechodí včas a přesně tak to naplánovala i pro svou poslední cestu, kterou vykonala ve čtvrtek.

V životě si byla herečka blízká s králem popu Michaelem Jacksonem (†50), který v roce 2009 podlehl selhání srdce. A ve smrti mu bude ještě blíž, neboť její tělo bylo ve čtvrtek uloženo do stejného mauzolea.

Rychlost pohřbu všechny zaskočila, a proto se v okolí shromáždilo jen několik desítek fanoušků. Elizabeth se chtěla vyhnout tomu, co nazývala mediálním cirkusem, a to se jí povedlo. Rychlý pohřeb byl navíc v souladu s pravidly judaismu, ke kterému herečka konvertovala v roce 1959.

Veřejná vzpomínková slavnost by se měla uskutečnit po neděli.

Dědicem poslední přítel?

Děti Elizabeth Taylor Michael (58), Christopher (55), Liza (53) a Maria (49) si myslí, že jejich matka mohla odkázat všechen majetek v údajné výši kolem 10 miliard korun svému poslednímu příteli Jasonu Wintersovi (49), se kterým se poznala během kampaně proti nemoci AIDS.

Právě Winters herečce hodně pomohl, když se jí v roce 1996 rozpadlo poslední manželství s Larrym Fortenskym (59). A byl jí dobrým přítelem celých 15 let. Peníze z dědictví by pod jeho patronátem skončily ve fondech na boj proti nemoci AIDS, které by Winters spravoval. Hereččina poslední vůle má být rozpečetěna příští týden.

Parfém za miliardy

Mnoho slavných hvězd navrhlo vlastní parfém, ale žádný se neprodával tak dobře jako Bílé diamanty Elizabeth Taylor. Neomrzel se ani po 20 letech a jen loni vydělal herečce miliardu korun. Další 1,3 miliardy vydělaly její ostatní parfémy značek Diamanty a smaragdy, Diamanty a rubíny a Černé perly.

Přečtěte si
alusja42
26. 3. 2011 • 23:26

Žila svůj život naplno a byla ůžasná a klenot všech herců. Za celou mou rodinu ji přejeme klidné spočinutí a výsluní v hereckém nebi. Milujeme ji a navždy budeme. Sbohem krásná všemi milovaná Liz

bledulkafialka
26. 3. 2011 • 14:58

ty jsi přece kráva Němělas být blbá a mohlas třeba patřit taky mezi zbohatlíky jenže ty jsi tele tak sedíš za kasou

alunka
26. 3. 2011 • 13:32

Ty jsi blázen, vím to už dávno ale tohle mě fascinuje...třeba to Liz strhnou z platu tam nahoře..jsi bezcitná mrcha, ale tebe už tady zná každý...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.