Laurinová jen »zírala!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Laurinová jen »zírala!«

Sabina Laurinová (vlevo) se s manžely Vojtkovými potkala nečekaně.
Sabina Laurinová (vlevo) se s manžely Vojtkovými potkala nečekaně.

PRAHA – To bylo ale »překvápko«! Na prezentaci nového parfému Crystal Aura od Avonu, která se konala v butiku Swarovski se herečka Sabina Laurinová (34) nečekaně střetla se svým ex-přítelem a otcem své dcery Valentýnky, zpěvákem Pepou Vojtkem (41).


PRAHA – To bylo ale »překvápko«! Kliknutím zvětšeteNa prezentaci nového parfému Crystal Aura od Avonu, která se konala v butiku Swarovski se herečka Sabina Laurinová (34) nečekaně střetla se svým ex-přítelem a otcem své dcery Valentýnky, zpěvákem Pepou Vojtkem (41). Ten měl na rozdíl od Sabiny s sebou doprovod, který mu dělala novomanželka Libuška (24). I přes hrané úsměvy byla patrná dusná atmosféra, kterou Vojtkovi nevydýchali, a tak raději z večírku odešli. Zaskočené herečce pak dělala společnost Kateřina Herčíková–Hrachovcová a jahody namáčené v bílé čokoládě.

Kliknutím zvětšete„Děláme ve stejné branži, tak se prostě takto potkáváme,“ řekla Sabina, která se ještě nedávno s Vojtkem pravidelně setkávala v muzikálu Tři mušketýři. Oba v současné době spojuje už jen výchova jejich čtyřleté dcery Valentýnky.

Kliknutím zvětšeteOvšem Laurinová nebyla na večírku jediná, která má smůlu na chlapy. Bez doprovodu přišla zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková. Ta se od té doby, co se rozešla s hercem Michalem Dlouhým, s žádným chlapem na veřejnosti neukázala. „Práce je můj nejoddanější přítel,“ řekla s úsměvem známá notorická workoholička. Opodál seděla smutně moderátorka Kateřina Kristelová, která sice na okolní muže špulila kolagenem čerstvě upravené rtíky, ale nijak to nezabralo. Nejveselejší byla tanečnice Kristina Kloubková. Ta vyhrála hlavní cenu v tombole – luxusní náhrdelník a náramek od Swarovskiho.

Kliknutím zvětšeteVečírku dominovala módní přehlídka Beaty Rajské, která měla modely zdobené třpytivými krystalky, a dámy potěšil herec Marek Vašut, jenž celý večer s noblesou moderoval. Na nový parfém byla zvědavá také moderátorka Eva Aichmajerová, herečka Klára Jandová, rosnička Petra Voláková nebo známý trenér aerobiku David Huf s přítelkyní Danielou, která je v pátém měsíci těhotenství.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.