Sexbomby stáhly bomby pod vodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sexbomby stáhly bomby pod vodu

Bára Kolářová, Lilian Sarah Fischerová a Mirka Košťánová (zleva) si včera zkusily, jaké to je potápět se s dýchacími přístroji.
Bára Kolářová, Lilian Sarah Fischerová a Mirka Košťánová (zleva) si včera zkusily, jaké to je potápět se s dýchacími přístroji. (Aha! – Marek Pátek)

Sexbomby Lilian Sarah Fischerová (25), Bára Kolářová (26) a Mirka Košťánová (25) se včera odpoledne navlékly do potápěčské výstroje, která je okamžitě stáhla pod vodu.

„To byl účel celé akce, holky se potápěly poprvé v životě, nebylo to však životu nebezpečné,“ řekl deníku Aha! organizátor akce Pavel Hofrichter, který v Aquaparku v Čestlicích u Prahy otestoval schopnosti českých missek.

„Nejdůležitější bylo dýchání. Bála jsem se, protože trpím klaustrofobií, ale po krátkém školení jsme se s instruktorem ponořily až do osmimetrové hloubky,“ řekla deníku Aha! Lilian Sarah Fischerová, která tak podpořila dobrou věc. „Na dně totiž ležely kartičky s názvy dětských domovů, které pak dostaly hodnotné dárky,“ dodala finalistka České Miss 2007.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.