Pogodová zkolabovala, je v nemocnici: Obrovské bolesti břicha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pogodová zkolabovala, je v nemocnici: Obrovské bolesti břicha!

Sandra Pogodová, jak ji známe z VKV.
Sandra Pogodová, jak ji známe z VKV. (Petr Novotný)

Herečka Sandra Pogodová (35) skončila ve vinohradské nemocnici. Záchranáři ji tam převezli s prudkými bolestmi břicha.

„Asi jsem snědla něco špatného! Teď doktoři zjišťují, jaká je vlastně příčina. Momentálně jsem na kapačkách a doufám, že mě nebudou operovat,“ řekla Aha! slyšitelně vyřízená Sandra, kterou proslavila role sestřičky Stáni v seriálu Velmi křehké vztahy.

Momentálně září na rádiu Frekvence 1, kde moderuje s Lindou Finkovou (42) a Vlaďkou Pirichovou dopolední show Dámský klub. „Teď jsme vysílaly bez Sandry a doufáme, že se brzy uzdraví,“ sdělila nám Finková.

Větší starosti měli s kolapsem Pogodové v Divadle Na Fidlovačce, kde měla zrovna odehrát derniéru hry Song pro dva. „Představení jsme odložili,“ oznámili Aha! v pokladně divadla.

O bolestech břicha čtěte ZDE



Přečtěte si
pavucinka
25. 3. 2011 • 11:02

nevhodné pro dopolední vysílání / F1/ Jitku A. jsem někdy poslouchala...... včera jsem viděla holčičku na dětském hřišti,jak se kroutí u toboganu, držíce se za vicící lanko, jako tanečnice u tyče. nebyl to pěkný pohled. Nemělo by se dávat více pozor na pořady vysíláné v dobu, kdy se dívají a poslouchají děti? Mravy se uvolňují nějak už příliš. / souvisí asi i s dětskou kriminalitou/ Sandru P. nějak jako herečkub anib neznám, přeji jí ale určitě uzdravení. Nejspíše jde jen o slepák neb salmonellu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.