Mládkův kamarád Pešák: Přijde o nohu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mládkův kamarád Pešák: Přijde o nohu

Ivu Pešákovi kvůli cukrovce lékaři museli amputovat prsty na noze, teď mu hrozí, že přijde o celou končetinu!
Ivu Pešákovi kvůli cukrovce lékaři museli amputovat prsty na noze, teď mu hrozí, že přijde o celou končetinu! (ČTK)

Věčný souputník baviče Ivana Mládka (69), vousatý bručoun a hráč »na valchu« Ivo Pešák (66), musel být nečekaně hospitalizován! A jeho stav není dobrý – kvůli postupující cukrovce mu lékaři museli amputovat prsty na noze, teď navíc hrozí, že přijde o celou končetinu! A k tomu všemu bude muset podstoupit i bypass.

Pešákův stav se zhoršil rychle. „Vrátili jsme se teď z Ameriky, kde jsme zpívali krajanům, a už za dva dny ho manželka vezla do nemocnice. Má těžkou cukrovku,“ potvrdil deníku Aha! potíže výrazného člena Mládkova týmu Václav Upír Krejčí, Pešákův velký kamarád. „Na svůj zdravotní stav a věk sice Ivo vypadá skvěle, ale bohužel se občas napije a rozhodně nedodržuje správnou životosprávu, což jeho zdraví také neprospělo,“ dodává.

V problémech se s Pešákovým odchodem ocitl i seriál, který Mládek s Pešákem natáčeli pro televizi Barrandov Noha 22 a který paradoxně pojednává právě o amputacích. „Hlavní postava – doktor přezdívaný Noha 22 – je přeborník v amputacích, tak třeba přijde řada i na nás,“ těšil se ještě nedávno Mládek, aniž by tušil, co se stane jeho kamarádovi. Do toho přišla další rána, kdy Pešáka začalo zlobit srdíčko a lékaři se rozhodli pro voperování bypassu.

„Bohužel Ivo má již dlouhodobý problémy. Nemohl nedávno s námi ani koncertovat v Rusku. Ąle všichni věříme, že se brzy uzdraví,“ prozradil smutně Ivan, kterého s hudebníkem pojí nejen spolupráce, ale  hlavně dlouholeté přátelství. Celý Banjo band však doufá, že ani případná hrozící amputace nohy Pešákovi nevezme chuť do života. A černým humorem pověstný Mládek by kamarádův handicap jistě uměl zúročit...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.