Zeťová o vztahu s tenistou Dlouhým: Je naštvaný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zeťová o vztahu s tenistou Dlouhým: Je naštvaný!

Helena byla během pondělního přenosu velmi podrážděná.
Helena byla během pondělního přenosu velmi podrážděná. (ČTK)

Porotkyně Česko Slovenské SuperStar Helena Zeťová (30) dorazila na pondělní přímý přenos soutěže velmi rozzlobená.

„Není pravda, že chodím s tenistou Lukášem Dlouhým. Ty vole, já ho znám měsíc, a on je teď na měsíc v Americe!“ řekla deníku Aha! vytočená Helena. „Volal mi naštvanej, co se to tady děje,“ dodala zpěvačka.

„S partou kamarádů, do níž patří i »Zeťovka«, občas chodíme na pivko. Zbytek party tentokrát nemohl... Ale to přece neznamená, že spolu něco máme!“ komentoval fotografie z nočního setkání s Helenou Lukáš Dlouhý (27). Pokud ale Helena přeci jen s mladým tenistou něco má, nemusí se ničeho bát. Od ledna, kdy se rozešla se svým řeckým přítelem Christosem, je totiž sama. Ani Dlouhý žádnou přítelkyni oficiálně nemá. „Proto mám radost z každé věrné fanynky,“ pronesl nedávno v jednom rozhovoru.

A zatímco Lukáš pobývá kvůli šňůře turnajů v USA, Helena si už brzy vyrazí na večeři s jedním ze soutěžících fanoušků SuperStar. Alespoň tak jí to dala příkazem televize Nova...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.