Sexy soutěžící ze SuperStar: Tahle kočka nemá přítele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sexy soutěžící ze SuperStar: Tahle kočka nemá přítele!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nebyla by to SuperStar, aby světlo světa nespatřily sexy fotografie některé ze soutěžících. Jako první to potkalo Moniku Povýšilovou (18) z Olomouce, která v pondělí postoupila do dalšího semifinále.

Pánové z Česka a Slovenska se tak dál budou moci kochat nejen zpěvem, ale i sexy postavou mladé studentky konzervatoře, která se kromě zpěvu věnuje i tanci a malování. A pozor: Je nezadaná!

Vysportované tělo, hluboký, dmoucí se dekolt a našpulené rty. Tak vypadá Monika na většině fotografií, které má na svém profilu na Facebooku. Na stránku pro fanoušky sice takové snímky sexy černovláska nedala, zato jí tam ale desítky kluků píší obdivuhodné vzkazy.

„Malá, černovlasá, prsatá! Moc se ti to povedlo,“ napsal Monice uživatel Michal. „Dnes jsi byla velmi okouzlující a sexy!“ stojí v dalším vzkazu. „Moc mi to lichotí a děkuji všem za podporu,“ vzkázala klukům Monika,  která studuje Konzervatoř Jaroslava Ježka – obor muzikálové herectví a která má panický strach z holubů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.