Těhulky na Miss: Medková poprvé ukázala bříško! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Těhulky na Miss: Medková poprvé ukázala bříško!

Zatímco Klára Medková už má pořádné bříško, Tereza Maxová se teprve zakulacuje.
Zatímco Klára Medková už má pořádné bříško, Tereza Maxová se teprve zakulacuje. (David Kundrát, Marek Pátek)

Sobotní finále a následnou párty České Miss si nenechala ujít ani
někdejší vicemiss Klára Medková-Kováčová (27), která s fotbalistou Radkem Kováčem (31) čeká druhé dítě. To ostatně bylo patrné z velkého bříška, se kterým zapózovala před fotoaparáty. Nechyběla ani Tereza Maxová (39). Ta je těhotná už potřetí!

Českou Miss navštívilo tolik známých celebrit, že byste je stěží všechny napočítali. V elegantní šatech a oblecích zaujaly nejednoho diváka. Snad nejvíce ale oslnila zraky přítomných Klára Medková s bříškem. Jeho velikost praštila do očí kdekoho. A to je v sedmém měsíci.

S manželem fotbalistou Radkem Kováčem čeká už druhého potomka. Syn Radeček se narodil již před dvěma lety. „Bylo to plánované. Děti od sebe budou tak akorát. Je to ideální,“ svěřila se Klára před několika týdny deníku Aha!

Jestli ale čeká znovu chlapečka, nebo holčičku, to prozradit nechtěla. „Pohlaví samozřejmě vím, ale s manželem si ho zatím necháme pro sebe. Stejně tak jméno, které jsme už stihli vybrat,“ usmívá se.

Stejně jako poprvé chce Medková rodit v rodném Vyškově. V republice navíc musí zůstat kvůli rizikovému těhotenství, ačkoliv Kováč kope fotbal v Anglii.

„Nemohu ani létat za Radkem do Londýna a jsem logicky tady. Malý už má patnáct kilo, takže ho nemůžu pořád zvedat a tahat ho. Dávám si větší pozor. Ale se službami ve Vyškově jsem byla spokojená, takže jsem neuvažovala, že bych rodila jinde,“ uvedla.

Narození prvního dítěte Kováč nestihl. Klára proto doufá, že alespoň u druhého porodu bude. „Uvidí, jestli to zvládne. Ale já na něj tlačit nebudu, klidně si během porodu může dávat kávu na chodbě a nemusí tam být. Jediné, co bych si přála, aby mě pak vyzvedl,“ dodala Medková-Kováčová.

Na České Miss rozhodně nebyla jedinou těhulí. Na finále se přišla podívat i Tereza Maxová, která je podle informací Blesku teprve na začátku těhotenství. Její bříško ale začíná být vidět. „Už se trochu se zakulacuju, ale na gratulace je ještě brzy. Až za nějaký čas prozradím víc,“ smála se.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.