Jitka Válková před předáváním korunky České Miss 2011: Tvrdila, že je panna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jitka Válková před předáváním korunky České Miss 2011: Tvrdila, že je panna!

Jitka Válková při písni Like a Virgin.
Jitka Válková při písni Like a Virgin. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Petr Volgemut)

Jitka Válková (19) se rozloučila s trůnem královny krásy »Jako panna«. Na včerejším finále České Miss 2011 totiž ještě předtím, než předala korunku své nástupkyni, zazpívala v sexy šatech slavný hit od Madonny (52) Like a Virgin.

Přitom se pořádně vlnila v bocích a rozparádila tím všechny přítomné pány, včetně slavného italského lyžaře Alberta Tomby (44). Ten zasedl v porotě, které šéfovala herečka a bývalá první dáma Dagmar Havlová (57).

Zajímavých momentů ale bylo na finále České Miss, které letos stálo ředitelku Michaelu Maláčovou (39) dvacet milionů korun, daleko více. Třeba nové vystoupení vítězů soutěže Česko Slovensko má talent Dae Men, se kterým budou siloví akrobaté reprezentovat oba státy na světovém finále v Las Vegas.

Samy finalistky České Miss pak překvapily v reportážích, ve kterých podstoupily různé adrenalinové disciplíny.

„Třeba s Andreou Kabickou jsme jedli červy. Ona ho snědla, já jsem to ale nedal,“ přiznal Nedělnímu Aha! moderátor reportáží, herec z Ordinace v růžové zahradě Petr Vágner (33), na kterém mohly finalistky České Miss nechat oči.

„Ale nesváděly mě! Ony věděly, že jsem ženatý,“ říká Petr, kterého si na včerejším finále bedlivě hlídala manželka, novinářka Gabriela Vágner (35).

Co se dělo po volbě Miss čtěte v zítřejším Aha!



Přečtěte si
janka4
21. 3. 2011 • 20:39

Jituška je krásná,půvabná,skromná,inteligentní dívka,které jsme fandili.Nejen její nádherný úsměv je podobný Janě Štefánkové.Jituško,ukazujte při úsměvu zuby,máte krásné a více vám to tak sluší.Hodně štěstí a lásky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.