Režisérka Chytilová zkolabovala! Může za to rakovina? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Režisérka Chytilová zkolabovala! Může za to rakovina?

Fotografie
Fotografie (internal)

Režisérka Věra Chytilová (82) skončila v nemocnici. Lékaři ji tam převezli po kolapsu v budově České televize, kde chtěla během soboty pracovat na novém pořadu Pološero.

Nevolnost prý pocházela od žaludku. Je tedy možné, že souvisela s rakovinou slinivky, s níž režisérka podle informací Aha! bojuje.

Chytilové se udělalo špatně ve chvíli, kdy včera dopoledne cestovala do sídla České televize. „Zavolala si sanitku, na kterou počkala v recepci ČT. Do střižny se ani nedostala,“ řekl Nedělnímu Aha! mluvčí České televize Ladislav Šticha.

„K ženě jsme vyjížděli kvůli zhoršení zdravotního stavu, po akutním ošetření na místě jsme ji převezli do nemocnice,“ okomentovala zásah mluvčí záchranky Jiřina Ernestová s tím, že si Chytilová nepřeje sdělovat jakékoliv informace o svém zdravotním stavu.

Syn režisérky Štěpán Kučera později oznámil, že jeho maminka pravděpodobně snědla něco špatného. V nemocnici si ji proto nechali na pozorování.

Aha! už loni na jaře informovalo, že lékaři měli u Chytilové diagnostikovat rakovinu slinivky břišní. Tehdy prý na vlastní žádost přerušila nemocniční léčbu. Oficiálně ale Chytilová nemoc do této chvíle nepotvrdila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.