Válka »prima« seriálů: Přežít může jen jeden! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Válka »prima« seriálů: Přežít může jen jeden!

Uvidíme v televizi opět tuhle sestavu?
Uvidíme v televizi opět tuhle sestavu? (TV Prima)

Natáčení nových dílů seriálu Velmi křehké vztahy, o jejichž plánovaném podzimním návratu deník Aha! informoval první, se zkomplikovalo.

Může za to úspěch současného »prima« seriálu Cesty domů. Dva dlouhotrvající televizní romány s odpovídajícím rozpočtem a hvězdným obsazením by totiž byly pro televizi finančně neúnosné, navíc prý autoři »Cest« mají na Primě výsostné právo veta – tedy možnost konkurenci zastavit.

Sestry Kateřina a Jitka Bártů, scenáristky Velmi křehkých vztahů, doručily Primě nové díly slavného seriálu už před několika týdny. Od té doby čekají, jak s nimi televize naloží. Ve vedení média se ale rozhořel boj. Jedna část pokračování VKV chce, druhá preferuje investici do stále více sledovaného seriálu Cesty domů. Rozhodování to musí být skutečně těžké – VKV svého času udávaly tón a ukázaly cestu, kterou se do té doby žádná televize nevydala, Cesty však od svého loňského startu vybudovaly neméně solidní fanouškovskou základnu.

„Nechci to komentovat. Potvrdím vám jen to, že s Primou jednáme,“ sdělila deníku Aha! scenáristka Jitka Bártů. A její slova jsou pochopitelná. Pokračování Velmi křehkých vztahů nemůže jen tak se svojí sestrou Kateřinou vzít a odnést na Novu. Je to seriál Primy a proto obě stojí o to, aby tato televize natočila jeho pokračování. Hraje v celé záležitosti roli i údajné právo veta tvůrců Cest domů – scenáristů Barbary Bulvové a Jana Coufala? „Nevím, třeba to tam kolegové mají. Na světě je možné všechno,“ krčí rameny režisér Cest domů Jiří Adamec. Na rozhodnutí televize čekají i herci, mezi kterými už se informace o pokračování VKV rozkřikla. „Velmi se mi ten nápad líbí. Myslím, že to je také reakce na ohlasy diváků, kterým seriál chybí,“ těší se Alice Bendová alias mrcha Simona, která je připravena v případě schválení projektu nastoupit před kameru.



Přečtěte si
snufina
2. 7. 2011 • 21:40

Je mi to jedno, ale Cesty domů jsou určitě lepší než VKV. Hlavně Bendová, to je hrůza hrůz. Bradavice na tváři, pusu od ucha k uchu, prsa umělá, herečka žádná. Přimlouvám se za Cesty domů a překrásnou roli a její podání pana Aloise Švehlíka. Pane Švehlíku, jste božskej!!!! Ještě k VKV, paní Termerovou tedy nemusím a tu její Marthu???

dramajda
2. 7. 2011 • 14:40

Děláte si srandu?Nemáte co psát že nás krmíte starýmy články,jděte se vycpt vy ubozí pisálci,myslíte si že čtenáři jsou takový hovada jako vy???

jajka3
19. 3. 2011 • 13:38

Na Slovensku je teraz určite viac domácností, ktoré majú dostupnosť k českým televíziam ako to bolo pred pár rokmi. Ak prejde, že budú nové diely, škoda, že nie sú v archíve aspoň tie diely, ktoré vysiela Prima Love teraz, pretože po ich odvysielaní by tie nové diely mohli pekne nadviazať.

jajka3
19. 3. 2011 • 12:15

VKV sme sledovali aj na Slovensku, a mnohým nám bolo ľúto keď skončil. Ja som ho sledovala celú dobu, čo sa vysielal. Čo postava to perla - Andrea, Simona, Krátky, Ludvík Strnad, Olin Líbal a myslím, že by som mohla pokračovať celým obsadením. Veľká pochvala všetkým tvorcom. Dúfam, že sa dočkáme pokračovania. Nepáči sa u Vás, že k programom sa vyjadrujú ľudia typu - videl som 5 min. a je to nanič - stačí si pozrieť debaty a hneď ich nájdete. Dúfam, že tí čo rozhodujú, nedajú na kritikov tohto typu.

gavron
19. 3. 2011 • 09:38

No to doufám, že to prima zvládne. Protože když né, bude to na jejich škodu. Ona myšlenka že VKV nemůžou přejít jenom tak na Novu (což znamená, že i když né lehko ale můžou přejít na Novu) určitě nevznikla jenom tak. Takže prima by měla začít uvažovat o variante vysílaní obou seriálů. Protože to se netýka VKV ale taky Cesty domů , které by mohli taky přejít na Novu. Nechci mluvit dopředu, uvidíme jak to dopadne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.