»Pravá blondýna« Reese Witherspoon: Vdává se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Pravá blondýna« Reese Witherspoon: Vdává se!

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon (Profimedia.cz)

Ještě spolu nejsou ani rok a už se budou vdávat! Holywoodská hvězda Reese Witherspoon (34), známá především z komedie Pravá blondýna, je do svého Jima Totha (40) tak zamilovaná, že si nemůže pomoct.

Ačkoliv herečka a hollywoodský agent o termínu mlží, tvrdí, že obřad může proběhnout zítra, ale klidně i za týden. Svatební přípravy jsou však v plném proudu. Nepůjde však o nic velkého, bylo prý pozváno jen kolem 100 hostů byly vyzvány.

Zamilovaný pár chce mít sňatek co nejromantičtější. Má proběhnout na pozemku Reesiny vily v Kalifornii. Zahrada je už nyní plná svíček, růží a lilií, rozsázených právě z toho důvodu.

Pro Witherspoon půjde už o druhé manželství. Do roku 2008 byl po sedm let jejím manželem herec Ryan Phillippe, s nímž má dceru Avu Elisabeth (11) a syna Deacona (7). Zasvěcení tvrdí, že Toth s dětmi své snoubenky navázal pěkný vztah a dokonce je i hlídal, když Witherspoon natáčela v kanadském Vancouveru nový film.



Autor:  ex

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.