Martin Maxa (50): Takhle paří s Ingrid vyhozené ze Šéfky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martin Maxa (50): Takhle paří s Ingrid vyhozené ze Šéfky!

Zpěvák s pohlednou manažerkou na jiné akci...
Zpěvák s pohlednou manažerkou na jiné akci... (Aha! – Alexandr Malachovský)

Překvapení! Takové uvítání čekalo zpěváka Martina Maxu, když dorazil do jednoho břeclavského vinařství. Původně tam měl mít vystoupení. Místo toho se ale rozjela párty, na níž teklo víno proudem.

Maxovi bylo totiž v úterý 50 let. Narozeniny s ním chtěla oslavit jeho manažerka (a údajně i milenka) Ingrid Keck (38), která se »proslavila« jako první soutěžící, kterého Nora Mojsejová (52) vyrazila z primácké reality show Šéfka. Proto mu měla namluvit, že má v Břeclavsku vystoupení.

„Když nic netušící vstoupil do vinárny, kde byla oslava nachystaná, pozvaní kamarádi a kolegové muzikanti spustili Happy Birthday To You. Byl z toho úplně v šoku a dlouho mu trvalo, než ze z toho vzpamatoval,“ popisovala zpěvákovu reakci čtenářka, která se flámu zúčastnila. „Oslava pak pokračovala do časných ranních hodin,“ dodala s tím, že Maxa, který byl původně připravený na celé vystoupení, si zazpíval jen několikrát. A dokud byl ovíněný zpěvák ještě schopný…



Přečtěte si
lj.blud
18. 3. 2011 • 10:41

Pochybuji,že někoho zajímá o info o člověku,který otevřeně podporoval komouše v předvolební kampani. I když prý jemu je jedno kdo platí,vypovídá to o jeho charakteru. Radši bych chcípnul hlady,než podporovat bolševika. fuj...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.