Divokej Bill - Zpěvák na heroinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Divokej Bill - Zpěvák na heroinu!

Zpěvák Štěpán Karbulka je už rok čistý.
Zpěvák Štěpán Karbulka je už rok čistý.

PRAHA – Zpěvák jedné z nejpopulárnějších českých hudebních kapel Divokej Bill Štěpán Karbulka (25) ukrývá před veřejností nepříjemné tajemství. V minulosti byl závislý na heroinu!


PRAHA - Zpěvák oblíbené kapely Divokej Bill Štěpán Karbulka (25) má za sebou pěkně divokou minulost. Ještě před rokem byl totiž závislý na heroinu! A dokonce to deníku Aha! exkluzivně přiznal. „Bohužel je to tak. Ale naštěstí už je to minulost. Teď jsem rok čistý,“ řekl deníku Aha! Štěpán Karbulka.

Nechybělo mnoho, a jeho drogová závislost skončila tragicky. Karbulka si totiž u drogových dealerů tehdy udělal statisícové dluhy, které nezvládal splácet. A to se jeho věřitelům samozřejmě nelíbilo, a vyhrožovali mu dokonce i fyzickou likvidací. Nakonec za Štěpána dluhy zaplatili kolegové z kapely a peníze mu pak strhávali z jeho honorářů. Pěknou řádků měsíců tak prý zpíval za pouhých pět set korun za koncert.

Zpěvákovi populární skupiny nebezpečná droga před časem pořádně zkomplikovala život nejen svými účinky. Kvůli drahému heroinu si totiž u drogových dealerů udělal velké dluhy, které nezvládal splácet. V momentě, kdy ho po celé Praze začali nahánět naštvaní dealeři, se o jeho drogové závislosti dozvěděli i ostatní členové kapely. A rozhodli se jednat. Ze svého zpěvákovi uhradili všechny dluhy a poslali ho na léčení. „Kvůli klukům ze skupiny mě to mrzí nejvíc,“ dodává Karbulka. Ten se ostatně k nepříjemné kaňce ve své minulosti nepřímo přiznává i na internetových stránkách kapely. Tam totiž Karbulka píše, že se v minulosti věnoval »nejmenovanému a nejnákladnějšímu koníčku vůbec«.

Kliknutím zvětšeteZpěvákův exces mohl celé kapele zničit slibně rozjetou kariéru. Naštěstí se tak nestalo. Karbulka chodí už rok na léčení, heroin je pro něj uzavřenou minulostí a v současnosti prý patří mezi nejspolehlivější členy Divokého Billa. „Už jsem přes rok čistej a mohu to kdykoliv dokázat,“ pokorně uzavírá nepříjemné téma talentovaný zpěvák. Jedno z čínských přísloví říká, že na chybu má právo každý, ale důležité je se z ní poučit.
Fanoušci Divokého Billa, jehož alba u nás patří mezi nejprodávanější, doufají, že se jejich idol poučil.


Autor: Petr Macek
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.