Vyprávěj: Kerestešová bude za mrchu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyprávěj: Kerestešová bude za mrchu!

Seriálový pár Andrea Kerestešová a Roman Vojtek načínají už třetí sérii.
Seriálový pár Andrea Kerestešová a Roman Vojtek načínají už třetí sérii. (Aha! – Marek Pátek)

Diváci, kteří si v seriálu Vyprávěj oblíbili sympatickou Evu Dvořákovou v podání Andrey Kerestešové (26), se budou hodně divit!

Jejich idol se totiž ve třetí sérii, která se právě začala natáčet, změní k nepoznání! „Bude to dost smutné období,“ řekla k tomu Kerestešová.

Seriálová manželka Romana Vojtka (38) ví, že ji čeká velký dějový zvrat. „Svým jednáním ublížím mnoha lidem, na kterých mi záleží. Všechno je to ale proto, že budu na dně, není to tak, že bych jim škodila záměrně. Diváci se asi budou hodně divit, čeho všeho je zoufalá žena schopná. I když je mi jasné, že lidem nebudu moc sympatická,“ nechala se slyšet Kerestešová, která v současné době natáčí ještě dva seriály na Slovensku.

„Hraji ve slovenské Ordinaci v růžové zahradě a taky v seriálu Záchranný systém. Ale dá se to skloubit, i když je to občas trochu hektické. Mám teď hodně práce a jsem za to moc ráda,“ pochvaluje si Kerestešová.



Přečtěte si
dzery
16. 3. 2011 • 08:19

Bude?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.