Rytmus: Kde jsi táto, čekám už 34 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rytmus: Kde jsi táto, čekám už 34 let!

Porota druhé řady Česko Slovenské SuperStar. Zleva: slovenský rapper Rytmus (34), Gábina Osvaldová (57), Helena Zeťová (30) a Pavol Habera (48).
Porota druhé řady Česko Slovenské SuperStar. Zleva: slovenský rapper Rytmus (34), Gábina Osvaldová (57), Helena Zeťová (30) a Pavol Habera (48). (Aha! P. Novotný)

Porotce Superstar Patrik Vrbovský (34) alias Rytmus celý život trpí tím, že jej opustil otec. Toho novináři našli v Rakousku. Co na svého syna říká?

Rapper o své bolesti nazpíval před dvěma roky písničku. V ní otci vyčítá, že u něj nebyl při prvních krůčcích, když ho potřeboval, a také, že mlátil matku, že utekl za jinou ženou. Zároveň připouští, že jej stále nosí v srdci (text písničky níže). Slovenskému týdeníku Plus 7 dní se podařilo jeho otce vypátrat.

Jmenuje se Alexandr Wagner (52) a se svou novou rodinou žije v Rakouských Alpách v malé vesničce blízko Innsbrucku. Patrik po něm zdědil vztah k hudbě. Wagner totiž podle serveru Pluska.sk ve vlastním studiu skládá písničky pro německé interprety. Na stěnách má prý vyvěšené platinové a zlaté desky, na stole bohatou sbírku hodinek. Synovy výčitky ho údajně mrzí.

„Není příjemné, když syn něco takového vykládá,“ kroutí hlavou Wagner, kterého naopak trápí, že syn nyní kašle na něho. „Rok a půl jsem Patrika neviděl. Před dvěma lety jsme si spolu volávali každý měsíc, nyní každého půl roku,“ postěžoval si pro slovenský týdeník. Patrik se Wagnerovi narodil, když mu bylo 17. S jeho mámou se později rozvedl a emigroval do Rakouska. Od té doby se podle Rytmuse viděli jen třikrát. V Rakousku má porotce také dva nevlastní sourozence.

Hip hop, kterému se jeho syn věnuje, jej příliš neuchvátil. „To, co zpívá, nepovažuji za zpěv ... Tak jako Patrik zpívají tisíce dalších, má však potenciál,“ dodává v rozhovoru pro časopis Plus 7 dní, který na Slovensku vyjde tento týden.


Z textu písničky List otcovi

Čekám na Tebe stále každý den,

33 let je již dlouho já vím,

čekám na to kdy si na mě vzpomeneš,

zavoláš mi jak se mám, jenže Ty se neozveš,

vidím Tě ve dveřích a vidím Tvůj stín,

konečně jsi přišel za mnou jenže je to jen sen…

 

Chtěl jsem vedle Tebe růst chtěl jsem ochranu po mém boku,

proč si mou mámu bil přede-mnou???

Proč jsi se na mě vykašlal a šel za jinou???

Nosím Tě v srdci i když nevím proč…

 

Kde jsi byl když jsem začal dělat první kroky???

Ty jsi už tehdy věděl že Tě neuvidím roky,

vzdal jsi se toho co jsi sám stvořil,

nevím jak to mám chápat jsem Tvůj syn nebo omyl???

Kde jsi byl když se mi smáli že jsem cikán???

 

Zdálo se mi o tom že jsme rodina,

jenže Ty jsi na mě zapomněl a to mě dojímá,

stále Tě čekám kdy mi to vysvětlíš,

když mě políbíš jak syna já Ti všechno odpustím,

33 let je již dlouho já vím,

čekám na Tebe stále každý den.



Autor:  Jan EXNER

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.