Ivana Chýlková: Vyslýchali ji! Kvůli Krausovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ivana Chýlková: Vyslýchali ji! Kvůli Krausovi!

Chýlková musela na policii podat vysvětlení.
Chýlková musela na policii podat vysvětlení. (Aha! – Marek Pátek, showpix.cz, ara)

Lednová potyčka, při níž moderátorovi Janu Krausovi (57) ujely nervy, napadl fotografa, a dokonce tekla krev, nezůstala bez odezvy.

Jeho partnerku Ivanu Chýlkovou (47), kvůli které tehdy celý spor vznikl, si totiž pozval Městský úřad Prahy 5, aby k celé události podala vysvětlení.  Byla to totiž právě ona, kdo muže zákona k nešťastnému incidentu zavolala.

Chýlková měla rozhodně co vysvětlovat. „Byl v úplném amoku, zuřil a vyhrožoval mi. Při tom mě držel natlačeného na plot a chtěl mě uhodit. V jednu chvíli už to bylo tak vyostřené, že ho Chýlková musela okřiknout, aby se uklidnil,“ popsal deníku Aha! krátce po napadení moderátorem fotograf mediální agentury Showpix, který si z potyčky odnesl krvavé poranění ruky.

„Držel jsem ho silou vůle. Samozřejmě jsem ho požádal, ať to vymaže, a on chtěl utéct. Tak jsem ho držel, než přijela policie. Držel jsem ho za tašku a za oblečení. Nestalo se mu nic!

Já to mám celé na videu, takže jsem klidný. Šlo také o stalking, nemístné obtěžování. Musí se s tím skončit, my nejsme lovná zvěř“ hájil se tehdy »bijec« Kraus, který je dodnes přesvědčen o své nevině.

Policie už tehdy řekla, že se nejednalo o porušení zákona, nýbrž jen o přestupek, který předá ke správnímu řízení patřičnému úřadu.

Přečtěte si
bledulkafialka
14. 3. 2011 • 18:03

být divadlo

winterfreshka
14. 3. 2011 • 09:16

a ještě zadarmo-a to židovstvo neodpouští .

lara50
13. 3. 2011 • 18:08

Hysterická Chýlková žalovala Krausovi, že si ji dovolil někdo vyfotit - nejvíc jí vadilo, že nebyla namalovaná !! A vypadala, jak vypadala. Proto tolik rozruchu.

janotta
13. 3. 2011 • 15:05

Radši si zopakuj českou gramatiku a pak někoho urážej - chudáčku !! Pane Krausi - jen tak dál !!!

oldpetr
13. 3. 2011 • 14:46

Na to jeho talk schow se dá dívat to mu nikdo nebere ale ve své podstatě je to jen vyčůraný židáček který jde po penězích přes mrtvoly na což jeho předkové doplatili čili má to po svých předcích v krvi.Ta kapela jeho syna která ho doprovází je dost umělecky ubohá a tak si myslím že to není správná celebrita které by se měli češi jako potomci Husa klanět

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.