Buffon o svatbě se Šeredovou: Jsem v nejlepších rukou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Buffon o svatbě se Šeredovou: Jsem v nejlepších rukou!

Brzy dvojnásobná maminka Alena Šeredová a její přítel Gigi Buffon.
Brzy dvojnásobná maminka Alena Šeredová a její přítel Gigi Buffon. (: ara)

Italský gólman Buffon se konečně rozhoupal a požádal Alenu Šeredovou o ruku. V červnu se vezmou v Praze!

Že mu to ale trvalo, než se konečně rozhoupal... Žijí spolu šest let, mají dva krásné synky Luise Thomase (3) a Davida Lee (1), ale Gianluigi Buffon (33) českou modelku Alenu Šeredovou (32) teprve na konci loňského roku oficiálně požádal o ruku.

„Miláčku, vezmeš si mě?“ osmělil se na romantické večeři v prosinci gólman italské fotbalové reprezentace a Juventusu Turín. „Nejsem zrovna sentimentální, ale vím, že to mělo asi proběhnout touto formou,“ prozradil italskému magazínu Chi.

A ona pochopitelně kývla. „Už z úcty k tradici jsem ale musela počkat, až se zeptá. Já ho do ničeho nehnala,“ popsala pro časopis Alena. Jasně, čekala, až mu to dojde a konečně se odváží.

„Ali je přímá a občas i tvrdohlavá, ale vím, že s ní můžu vždycky počítat. Že bude vždycky stát při mně. Jsem v nejlepších rukou,“ liboval si slavný brankář.

Nechtěl prý nic uspěchat. „Žením se jednou za život, musel jsem všechno zvážit. Alena je ale jednoznačně ženou mých snů.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.