Erbová končí s modelingem: Zaučuje dcerku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Erbová končí s modelingem: Zaučuje dcerku!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zatímco Vlaďka Erbová (26) chce s modelingem praštit, její dcera Viktorka (5) se rozjíždí. A do páru vzala malého Decastela (1,5). Čerstvá maminka Hadašová jen přihlížela. I ona si dává pauzu.

Obě děti se totiž staly tvářemi nového obchodu Hilfiger, při jehož otevíračce slavnostně přestřihly pásku. „Jdu na mateřskou a tak už za mě maká Michálek,“ smála se Eva Decastelo (32). Milenka sparťanského idola a bouřliváka Řepky Erbová prozradila, že zatímco její Viktorka dostala jako malá modelka první kšeft, ona pomalu s modelingem končí. „Předvádím jen při výjimečných příležitostech, prioritou je pro mě rodina - Tomáš a Viktorka,“ říká Erbová.

Hadašová poprvé po porodu ve společnosti. I s dcerou

Na párty se objevila také Lucie Hadašová (24) s půlroční dcerou Deniskou a přítelem, hokejistou Jaroslavem Bednářem (34). Majitelkou obchodu je jeho sestra Gabriela. Modelka se ve společnosti ukázala poprvé od porodu. Má zpět svojí štíhlou postavu a roli matky si užívá. „V těhotenství jsem přibrala dvacet kilogramů a prakticky vše mám dole. Nic jsem pro to nedělala. Je to kojením. Dolů to šlo samo,“ přiznala.

Nyní už Hadašová nekojí, skončila před měsícem. „Brala jsem antibiotika a musela tak přestat kojit. Malá si zvykla na lahvičku a pak už nechtěla,“ prozrazuje. K modelingu se zatím nevrací. „Když přijde nějaká lukrativní nabídka a zrovna budu v Praze, tak proč ne. Za ničím se ale nehoním, nic nevyhledávám,“ dodala Hadašová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.