Adriana Sklenaříková: Potvrdila rozchod s manželem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Adriana Sklenaříková: Potvrdila rozchod s manželem!

Pohlednému páru už je konec.
Pohlednému páru už je konec. ( Aha! – Kateřina Kalibánová)

Konec dohadů! Po odhalení milence se slovenská modelka rozhodla promluvit. S manželem už měsíce nežije. Rozvod je na spadnutí.

Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková Karembeu (39) podle agentury AFP oficiálně potvrdila, že se rozešla s francouzským fotbalistou Christianem Karembeuem (40), za kterého je vdaná od roku 1998. Manžel se k tomu dosud nevyjádřil.

Dlouhonohá kráska se tak vyjádřila v rozhovoru, který dnes zveřejnil francouzský týdeník Paris Match. Reagovala na fotografie v médiích, na nichž je vidět s mužem, o kterém se spekulovalo, že je její milenec.

Manekýnka také potvrdila, že se s manželem viděla jen málo od roku 2005. Tedy v době, kdy ukončil fotbalovou kariéru, a že žijí už měsíce zcela odděleně.

„Řekněme, že jsme se vyvíjeli rozdílně a že nemáme stejné potřeby. Každý musí pokračovat vlastní cestou. Raději jsem odešla, abych vše nezničila, abych nepoškodila naše vzpomínky,“ vysvětluje modelka, která se s manželem setkala v roce 1996.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.