Dara Rolins: S nábytkem míří na Slovensko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dara Rolins: S nábytkem míří na Slovensko

Daře Rolins se v podnikání daří.
Daře Rolins se v podnikání daří. (Aha! – David Kundrát)

Dara Rolins (38) si na svoje konto připsala další významný triumf. Zpěvačka, které loni osud uštědřil nejednu ránu, se odrazila ode dna, a na co sáhne, to se jí daří.

Příkladem za všechny budiž i kolekce nábytku, který sama navrhovala. S designovými kousky slaví úspěchy nejen v Česku, ale i ve své domovině na Slovensku.

Na své si přijde každý! Milovníci romantických vzorů, rustikálního ratanu, ale i extravagantních doplňků do moderních interiérů. „Ceny se pohybují od tisícikoruny do sto tisíc korun a jsou takové, že si u nás vybere opravdu každý,“ řekla deníku Aha! Rolins, která svůj nábytek nově prezentuje i na výstavišti ve slovenské Nitře.

Zájemci si pak mohou být jisti, že na každém kousku se jejich idol osobně podílí. „Nábytek navrhují profesionální designéři, ale všechno schvaluje Dara. Jsou produkty, která vybírá ona osobně,“ uvedla obchodní ředitelka firmy Martina Schopperová.

Nábytek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.