Lady Gaga: Z desetileté Asiatky udělala hvězdu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lady Gaga: Z desetileté Asiatky udělala hvězdu

Lady Gaga a malá Maria Aragonová.
Lady Gaga a malá Maria Aragonová. (Profimedia.cz)

Výstřední americká zpěvačka Lady Gaga (24) udělala z desetileté kanadské dívky asijského původu celebritu.

Ještě před pár týdny nikdo Marii Aragonovou neznal. Jen její rodina, spolužáci, a pár kamarádů. Teď má miliony fanoušků. A to jen díky jejímu talentu, kterého si všimla populární Lady Gaga. Holčička totiž přepracovala její song Born This Way, Lady GaGa ho náhodou slyšela a veřejně pochválila.

Písnička se objevila na internetu a do dnešního dne zhlédlo krátké video přes 20 milionů lidí! Okatá Maria Aragonová s plachým úsměvem zpěv doprovází hrou na klávesy. Její video nebylo známé, dokud si ho nepustila sama Lady Gaga, která na hudební dílko upozornila své fanoušky na internetové síti Twitter.

Tím to ale neskončilo. Před týdnem dívku Lady Gaga pozvala na svůj torontský koncert, aby píseň Born This Way společně zazpívaly. Mělo to úspěch, rodiče dívenky se teď mohou přehrabovat v nabídkách na vystoupení jejich dcery. Společný koncert prý nebyl poslední...

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.