Hana Maciuchová: Přestěhovala se k Bořivoji Navrátilovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hana Maciuchová: Přestěhovala se k Bořivoji Navrátilovi!

Bořivoj Navrátil a Hana Maciuchová
Bořivoj Navrátil a Hana Maciuchová (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Herečka Hana Maciuchová (65) je nejen báječná herečka, ale hlavně i skvělá kamarádka!

V posledních dnech totiž pomáhá svému hereckému kolegovi a kamarádovi Bořivoji Navrátilovi (77) v jeho boji se zákeřnou rakovinou!

Maciuchová se rozhodla o svého kamaráda postarat. „V nemoci nejsem sám. Pomáhá mi rodina mého syna, moje exmanželka Marie, ale i Hanička Maciuchová,“ řekl Aha! Navrátil.

„Vídáme se velice často, Hanička se totiž přestěhovala kousek od mého bytu. Je mým potěšením. Nakupujeme spolu třeba zeleninu,“ prozradil deníku Aha! Navrátil s tím, že mu Maciuchová svou péčí dělá velkou radost a je mu obrovskou oporou.

Navrátil včera absolvoval již čtyřiadvacátou chemoterapii

„Po třináctiměsíčním trápení, kdy jsem měl několikrát blízko beznaději a myšlenkám o svém konci, se vše změnilo. Na poslední chemoterapii jsem se přišoural ráno v mrazu, ale po šesti hodinách na kapačkách jsem vyšel ven a to slunce mě okouzlilo.

Konečně věřím, že se vše v dobré obrátí. I kdyby jen na čas,“ dodal včera Navrátil, který se již těší, až se vydá na jarní procházku na Vyšehrad. „Tam to miluju a teď s tím sluncem a zpěvem ptáků je to tam jak v pohádce,“ pochvaluje si.

Maciuchová a Navrátil spolu hráli v »novácké« Ulici i v hořké komedii Nespavost, kde oba našli smrt.



Přečtěte si
ivoadler
9. 3. 2011 • 11:15

Můj komentář je cynický a to vědomě a programově. Cynismu je nám potřeba jako soli do té současné sentimentální přecitlivělosti. Médie to záměrně pěstují. Rozplýváme se citem nad přejetými psy, starými kočkami, okradenými důchodci, nemocnými tou či onou nemocí a kdoví čím ještě, ale že je nemocná společnost, to nám, hlupákům, nedochází. Proto svým cynismem volám: méně citu, více rozumu.

tunka
8. 3. 2011 • 16:56

hillarko .... ty se potřebuješ léčit na psychiatrii, jiných slov je na tvoji adresu škoda, protože nejsi normální A pokud se ti zdá příspěvek adlera vhodný, tak je to s tebou ještě horší, než jak se na diskuzích prezentuješ. Piš si na moji adresu co chceš, hloupý člověk se zesměšňuje sám!!! Je mi tě akorát líto.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.