Jiřina Jirásková: Náhlý převoz do nemocnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jiřina Jirásková: Náhlý převoz do nemocnice!

FAKULTNÍ NEMOCNICE V PRAZE, PÁTEK 10:32 - Drobounká Jirásková se ve vozíku ztrácela a dle jejího výrazu se cítila opravdu zle. Do nemocnice ji odvezl její osobní řidič Petr Formánek.
FAKULTNÍ NEMOCNICE V PRAZE, PÁTEK 10:32 - Drobounká Jirásková se ve vozíku ztrácela a dle jejího výrazu se cítila opravdu zle. Do nemocnice ji odvezl její osobní řidič Petr Formánek. (Aha! – Marek Pátek, Martin Přibyl)

Legendární herečka Jiřina Jirásková (80) musela být včera převezena do nemocnice, kde ji hospitalizovali!

„Není mi dobře a nevypadá to se mnou nejlépe, takže mě museli odvézt do nemocnice,“ řekla Aha! legendární herečka. Její stav je tak špatný, že musí být pod neustálým dohledem lékařů! Nedělní představení hry Sonáta na lžíci proto bylo zrušeno.

Zdravotní stav Jiráskové je opět velmi špatný. Minulou sobotu zkolabovala před plánovaným představením Famílie ve Vinohradském divadle, které muselo být zrušeno. Herečku ošetřovali v sanitce u divadla skoro hodinu, pak ji odvezli domů. Vše se poté zdálo být v pořádku. „Mohly za to ty bujaré oslavy osmdesátin. Bylo to příliš hektické a únavné. Další představení se už ale nezruší, ve středu budu hrát. Netěším se ale, cítím se zle,“ řekla v úterý Aha! Jirásková.

Jenže středeční hra Famílie, po níž byla Jirásková oceněna ministrem kultury Jiřím Besserem, pro ni byla příliš náročná. Herečka ji odehrála vsedě!

„Bylo to velice vyčerpávající a je mi příšerně. Po tom kolapsu jsem stále nemocná. Celý čtvrtek jsem odpočívala, ale stále to se mnou nevypadá nejlépe, tak mě museli odvézt do nemocnice,“ řekla včera deníku Aha! Jirásková, která nyní leží na třetí interní klinice Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Tam si poležela i před rokem a půl, kdy kvůli operaci dutiny břišní bojovala o život v umělém spánku.

„Její stav se velice zhoršil. Má celkové vyčerpání organismu a musí být pod odborným dohledem lékařů. Nepřidává jí ani to, že nepije a je dehydratovaná,“ prozradil Aha! zdroj z blízkého okolí Jiráskové.



Přečtěte si
avena1
6. 3. 2011 • 11:34

Myslím si totéž, člověk by měl umět přestat.

janka4
6. 3. 2011 • 10:25

Když jsou potíže zdravotní- chůze, pohyb,vyjadřovací, věk 80 let atd. měl by být člověk soudný, ano soudný, jinak je to trapné.Peníze nejsou všechno,odpočívejte paní Jirásková,zasloužíte si odpočinek.Hodně zdraví.

alenkaa
6. 3. 2011 • 10:05

jenže oni herci mají strach, že pak po nich nikdo neštěkne, když přestanou hrát. Většina jich zemřela v zapomnění. A toho se asi bojí, protože celý život byli "vidět" ... Kdo ví ...

opportunity
6. 3. 2011 • 09:16

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.