Magda Malá: Bude se vdávat, prstýnek ale ještě nemá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Magda Malá: Bude se vdávat, prstýnek ale ještě nemá

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Magda Malá doufá, že se letos konečně provdá za svého přítele Vladimíra. Ten už ji o ruku sice požádal, ale ještě ji nenavlékl snubní prstýnek. Na ten si musí počkat.

„Mám teď krabičkovou dietu, abych zhubla, musím sníst každý den pět malých porcí. a už mám dvě kila dole,“ pochlubila se Magda Malá na tiskové konferenci ke každoroční anketě o nejlepší zdravotní sestřičku Batist Nej sestřička.  A proč chce Magda tak zhubnout? Do svatebních šatů! Zpěvačka chce totiž už letos říct své ANO příteli Vladimírovi. Ten jí sice už požádal o ruku, ale bez prstýnku. Na ten si prý musí ještě počkat.

Jenže co na tom. Magda už teď sní o velké romantické svatbě. „Ano, chtěla bych svatbu jako z pohádky, dlouhé princeznovské šaty s vlečkou. Nejlépe na zámku Štiříně,“ svěřila se Malá se svými svatebními plány. A i Vladimír udělal krok vpřed – nechal se zapsat do rodného listu její dcery Magdy (8) jako otec. Starost o to, aby vše ve svatební den klaplo jak má, bude nejspíš mít úspěšný organizátor soutěží jako je Muž roku nebo dalších charitativních akcí David Novotný.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.