Bohyně sexu Kylie Minogue je v Praze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bohyně sexu Kylie Minogue je v Praze!

Kylie Minogue pár minut po příletu do Prahy.
Kylie Minogue pár minut po příletu do Prahy. (Foto Aha! - David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Fanoušci australské zpěvačky Kylie Minogue (42) se dočkali. Jejich hvězdu dopravil soukromý tryskáč nad ránem do Prahy.

Křehkou krásku doprovázel její přítel, španělský herec a model Andres Velencoso (32). Přiletěli spolu z Berlína, kde měla včera večer zpěvačka koncert. Téměř okamžitě po jeho skončení naskočili do letadla směr Praha. Tu si po dnešním koncertu budou užívat ještě dva dny. Z letiště je přistavená auta odvezla do luxusního hotelu, kde zpěvačku čeká krátký odpočinek. Odpoledne už bude ale zkoušet v O2 Areně na večerní koncert.

Pořadatelé dvouhodinového programu turné nazvaném podle řecké bohyně sexu Aphrodite: Les Folies Tour 2011 slibují velkou show - doprovázet ji bude 26 tanečníků a osm vzduchoplavců »Spidermanů«, kteří budou díky unikátnímu systému létat po aréně. V závěru vystoupení při hitu All the Lovers z jejího nového alba Aphrodite bude tryskat voda ze tři desítek obřích fontán. Kvůli fontánám »nafasují« někteří diváci speciální pláštěnky, které dostanou před koncertem od managementu zpěvačky. Obří pódium ve tvaru srdce po jednotlivých městech Evropy vozí 20 kamionů!

V pátek se popovád hvězda přesune se svým týmem do Lipska. Poté stihne ještě tři města, aby ve Švýcarsku příští týden oslavila Kristovy léta svého miláčka po koncertu ve švýcarském Zürichu. Andres a Kylie jsou i po dvou letech do sebe stále velmi zamilovaní, což bylo poznat při jejich převozu do pražského hotelu. V autě si buď leželi na ramenou nebo se líbali...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.