Obermaierová z Ulice rozhodne: Zvítězí vůně Gotta nebo Willise? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Obermaierová z Ulice rozhodne: Zvítězí vůně Gotta nebo Willise?

Jaroslava Obermaierová nebude mít lehké rozhodování, zda jí bude více vonět Willis nebo Gott.
Jaroslava Obermaierová nebude mít lehké rozhodování, zda jí bude více vonět Willis nebo Gott. (koláž ahaonline.cz)

Herečka Jaraoslava Obermaierová, alias Vilma Niklová, jak ji ze seriálu Ulice známe, bude spolu s dalšími porotci jako je například Jan Přeučil, Jana Bobošíková nebo Pavel Novotný a další rozhodovat, jestli ji v nové soutěži bude vonět víc slavík Karel Gott, nebo hollywoodský drsňák Bruce Willis.

Přestože jako Vilma Niklová si Jaroslava Obermaierová v Ulici poradí snad se vším, v civilu na ni čeká těžší rozhodování. Usedne totiž spolu s dalšími českými osobnostmi do poroty zbrusu nové soutěže Parfume DeLuxe, kde se bude volit nejlepší český parfém. A kandidáti na vítězství, které zvolil šéf kosmetické společnosti Aleš Buksa, jsou velkou výzvou.

Do boje jde totiž mimo jiné vůně Lady Carneval Karla Gotta, nebo vůně samotného hollywoodského playboye a drsňáka Bruce Willise. Doplní je za dámské vůně Leona Lewis a za pánské pak také parfém od modela Marcuse Schenkenberga. Kdo zvítězí, bude jasné už 7. března během slavnostního galavečera, jímž bude provázet Lejla Abbasová a těhulka Eva Decastelo, která doufá, že si její druhý potomek dá ještě trochu na čas a neporodí předčasně.

Přečtěte si
lusifer
28. 4. 2011 • 04:33

Buksa alias krycí jméno STB Palička nevyučený muzikant , který prchl před dluhy z ČSSR...bude napovídat uslintanému Novotnému? Tak příjemnou zábavu..

star11
2. 3. 2011 • 18:50

Asi Kaja, protoře ho sama kupuju manželovy. Jestly má někdo zájem o parfém Karla Gotta koukněte se zde: http://www.kupnik.cz/kolshop/eshop/10-1-Vonava-kosmetika-pro-muze/0/5/147-Parfem-Karel-Gott-Ce sta-Rajem-LR

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.