Marta Jandová: Je těhotná?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Marta Jandová: Je těhotná?!

Marta je z rozchodu s Mrázem vyřízená, a proto utekla do Německa.
Marta je z rozchodu s Mrázem vyřízená, a proto utekla do Německa. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Zpěvačka Marta Jandová (36), která se rozešla  s producentem a stále ještě manželem herečky Mahuleny Bočanové Viktorem Mrázem (43), s ním údajně čeká dítě.

Deníku Aha! to prozradil zdroj z Divadla Broadway, kde je Marta na domácí půdě.

Příběh jako z červené knihovny. Milovali se, on kvůli ní opustil ženu, ona otěhotněla a teď před ním utíká pryč. Pikantní na celém příběhu je, že zpěvačka Marta Jandová dlouhé roky netoužila po ničem jiném než po dítěti a teď, když je podle našich informací konečně těhotná, opustil  ji přítel a zřejmě i otec dítěte a snaží se ukrýt před světem. Nebyla by první ani poslední, která by těhotenství až do určité doby tajila.

„V divadle se nemluví o ničem jiném než o těhotenství Marty,“ řekla nám jedna z kolegyň Marty Jandové v novém muzikálu Kat Mydlář. A co na to samotná Marta Jandová? „Ti, kdo byli na premiéře, viděli, že jsem kouřila a dala si víno,“ řekla včera deníku Aha! Jandová. Podobně ovšem zprvu mlžila i těhotná Agáta Hanychová (25).

V muzikálu shodou okolností hraje Marta těhotnou Dorotku, a tak by jí těhotenství v divadle spíše pomohlo. Nyní ale Jandová narychlo sbalila kufry a utekla do Německa, kde bude pravděpodobně přemýšlet, co dál...

Podívejte se na bývalé partnery Marty Jandové v naší aplikaci Kdo s kým! Klikněte ZDE.



Přečtěte si
winterfreshka
3. 3. 2011 • 17:30

Že by jí už žádnej skopčáckej Helmut nechtěl??!

monika.duha
2. 3. 2011 • 10:02

další rozvracečka manželství,ale alimenty jí to vynahradí možná je těhotenství jen reklamní trik není první ani poslední o kterých se musí psát ,aby neupadly v zapomnění

turbulence
1. 3. 2011 • 20:54

Kdo na tohle mohl vlézt snad jenom zoufalec ,a ted si připrav na alimenty ty jeden pýchale.......to bych radči gumovou panu ta drží celou dobu tlamu!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.