Ulice: Vášnivý sex v 18:30! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ulice: Vášnivý sex v 18:30!

Spalující vášeň, žhavé dotyky a divoký sex! To včera v podvečer nabídla »novácká« Ulice!
Spalující vášeň, žhavé dotyky a divoký sex! To včera v podvečer nabídla »novácká« Ulice! (TV Nova)

Něco podobného diváci v »nováckém« seriálu Ulice dosud opravdu neviděli! Ty tam jsou scény, kdy se seniorky v pekárně zabývají drby.

Nyní obrazovky ovládl nezkrotný sex plný vášně! Co na tom, že ještě neodbila dvaadvacátá hodina! Bylo se opravdu nač dívat: herečka Jana Sováková (34, Ingrid) totiž ukázala při divokém sexu s Robertem Jaškówem (41, Vasil) i své bujné poprsí!

„Ingrid nemůže bez Vasila být a nezastaví ji ani nebezpečí, které oběma při vzájemném setkání hrozí,“ řekla deníku Aha! mluvčí seriálu Eva Měšťáková o díle, kde nechyběly ani vášnivé polibky a žhavé doteky! Vasil dokonce z živelné Ingrid oblečení doslova strhával!

Laťka je tedy pěkně vysoko a dalo by se říct, že už jen o trochu divočejší scéna, než byla ta Vasilova s Ingrid, by se patrně před desátou večerní vysílat nedala.



Přečtěte si
lyznik008
1. 3. 2011 • 18:21

Na ten ubohý seriál se normálně nedívám,ale zrovna včera si děti po Večerníčku přeply na Novu a ještě že jsem byl poblíž a alespoň část jsem stihnul vypnout.Tento pseudoseriál mi připadá jako že si herci dělají sami scénář podle toho co je napadne a zkoušejí co divák vydrží.Vždyť třeba to t.ele Simona i s jejím smíchem vyloženě provokuje a zcela jistě není tak b.bá.Když k tomu přiřadíme ten nový blábol Šeherezáda nebo Super Star s okoukaným Marešem je to úplný debakl kdysi dobré a sledované televize

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.