Jirásková po sobotním kolapsu: Nešetří se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jirásková po sobotním kolapsu: Nešetří se!

Jen den po kolapsu už Jirásková Aha! řekla, že se vrací do práce.
Jen den po kolapsu už Jirásková Aha! řekla, že se vrací do práce. (Aha! – Marek Pátek, ČTK)

V sobotu večer obletěla Česko poplašná zpráva: Jiřina Jirásková (80) zkolabovala na jevišti Divadla na Vinohradech a je v nemocnici.

Muselo být kvůli tomu zrušeno i představení! O pár hodin později už jsme mohli být klidnější, slavná herečka se vrátila domů. Kdo by čekal, že se teď bude šetřit, pořádně se plete!

Jirásková zkolabovala během zkoušky na sobotní představení »Famílie aneb Dědictví otců zachovej nám, pane«. A právě na toto představení, které divadlo reprízuje pozítří, chce být zase zpátky. To, co se stalo v sobotu, zlehčuje. „Přijela pro mě záchranka, ve které mi natočili EKG, ale vše dobře dopadlo a ani jsem nemusela do nemocnice,“ řekla deníku Aha! herečka, která nedávno oslavila úctyhodných osmdesát let a náročné oslavy jejímu zdraví moc neprospěly.

A co tedy nevolnost způsobilo? Prý dehydratace! „Ten den jsem toho moc nevypila, zatočila se mi prostě hlava, ale dnes už je mi podstatně lépe,“ prozradila včera důvod nevolnosti Jirásková, která se rozhodla ve středu po boku Petra Kostky (72) či Jany Hlaváčové (72) odehrát již zmiňované vystoupení.

„Ano, určitě vystoupím,“ potvrdila informaci sama herečka. Ta je známá svou obrovskou profesionalitou, od práce ji neodradily ani těžké problémy se střevy a žaludkem, kvůli kterým musela být pětkrát hospitalizována a operována.



Přečtěte si
snufina
7. 3. 2011 • 13:28

Souhlasím s avinou. Je to hamyžnice bez citu. Rozdává to, co ji nepatří. No co, dělá to tak, (ukrádá dům, nedá ho synovi Podskalského, hanba!!!) jako to dělají všichni v ODS.

3dots
28. 2. 2011 • 16:17

Další d e b i l... (avina)

3dots
28. 2. 2011 • 16:16

Jeden d e b i l... (winterfreshka)

avina
28. 2. 2011 • 15:49

Hlavně,že se všichni kolem ní točí.Herečka ano,ale člověk ne/chamtivě rodině uzmula vilku.../.Je studená.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.