Pomeje o jehovistech a Bartošové: Uspořádali nám druhou svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pomeje o jehovistech a Bartošové: Uspořádali nám druhou svatbu!

Jíří Pomeje
Jíří Pomeje (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, ara)

I když je to už osm měsíců, co jsou Iveta Bartošová (44) a Jiří Pomeje (46) od sebe, producentovi a moderátorovi osud jeho exmanželky rozhodně není lhostejný.

Zvláště s ohledem na její přátelství s manželi Peterem a Danielou Mihálikovými, kteří jsou podle svého okolí členy Svědků Jehovových. Pomeje teď promluvil i o tom, jaké zkušenosti měl s lidmi, kteří jsou teď tak blízko zpěvačky, on sám...

Pomeje, který se s manželi Mihálikovými ještě jako Ivetin manžel setkal, si dnes zpětně promítá, co bylo na jejich vystupování podivného. „Měli jsme se jako v bavlnce. Paní Daniela nám splnila vše, co nám na očích viděla. Dokonce pro nás uspořádala druhou svatbu a setkání s místními vlivnými lidmi. Ale byl jsem šíleně zamilovaný, takže jsem nevnímal, jestli tak dělají opravdu nezištně, nebo je za tím něco víc,“ přemýšlí Pomeje nad podezřele vstřícnými dobrodinci.

„Do té doby jsem se s tak hodnými a úslužnými lidmi nesetkal, hlavně paní Daniela byla úžasná. Nevím, jak je to teď, to vše se stalo před dvěma lety,“ řekl deníku Aha! Pomeje, kterého myšlenka, že by se Iveta přidala k Svědkům Jehovovým zaskočila. „Iveta si sama vybírá cestu, kterou půjde. Je to jen její rozhodnutí, ale nemůžu jí do ničeho mluvit, to mi nepřísluší,“ dodal s tím, že on sám s jehovisty nemá ty nejlepší zkušenosti.

Iveta sama se stále nezměnila a opět zklamala fanoušky, když se nedostavila na včerejší slíbenou akci v Praze. Přitom šlo o charitativní soutěž Miss Dětské domovy, kde měla zasednout v porotě. „Do poslední chvíle jsme doufali, že paní Bartošová dorazí, všechny děti se na ni těšily, ale bohužel zklamala, a ani se neomluvila,“ řekl jeden z organizátorů.

Přečtěte si
kubajakub
28. 2. 2011 • 19:15

Nech toho, už, porád.

winterfreshka
28. 2. 2011 • 12:29

Chlast se už předvedl,teď je in duchovno,ještě drogy,UFO a let na Mars .

hejhej
27. 2. 2011 • 18:24

Bartošová je pořád stejná.Ulhaná,nezodpovědná.V porotě pro charitu ? Vždyť by z toho nic neměla.A vodka i víno je dost drahé ,musí vydělávat.Ona nikdy nebyla normální a nikdy nebude.A to její kvíčení,kterému někdo říká zpěv.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.