Agáta Hanychová: Rizikové těhotenství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Agáta Hanychová: Rizikové těhotenství!

Agáta Hanychová už je ve čtvrtém měsíci těhotenství.
Agáta Hanychová už je ve čtvrtém měsíci těhotenství. (Aha! – David Kundrát)

Modelka Agáta Hanychová (25), která je ve čtvrtém měsíci těhotenství, se na ostravské přehlídce ukázala jen ve spodním prádle.

Kůži však nedala zadarmo! „Nikdo mi neřekl, že půjdu jen v prádle, za to chci dvojnásobný honorář,“ rozhodla Agáta po příchodu na místo akce. A když své dostala, přišla s nápadem, že v sedmém měsíci už bude vyžadovat honorář sedminásobný. Její porodník ale Agátin humor nesdílí. Čeho se bojí?

Těhotenskou premiéru v prádle měla modelka v nově otevřeném kasinu, kam se většina pozvaných hostů dopravila letadlem. Až na Hanychovou – ta se musela několik hodin hrkat na místo přehlídky autem! „Nesmím létat, zakázal mi to můj porodník,“ svěřila se deníku Aha! Agáta. Je snad její těhotenství rizikové? „Prostě nemůžu létat až do porodu, a dál o tom nemluvme,“ dodala modelka, která však nehledě na to propařila celou noc.

Budoucí máma se poslušně vyhýbala alkoholu, jediné, čemu ale zatím nemůže dát sbohem, jsou cigarety. „Kouřila jsem hodně, je to návyk, kterého se nemůžu tak rychle zbavit. Samozřejmě jsem to omezila a dám si třeba jednu dvě cigarety za den,“ přiznala Agáta, která na svůj zlozvyk není hrdá.

Akci moderoval Leoš Mareš, který na přehlídku prádla přivedl svou milenku Hanu Svobodovu. „To je nádhera, to je krása, tohle jste, pánové, neviděli,“ rozplýval se nad ní a vykřikoval, ať všichni upřou své zraky na jeho dívku. Kolem třetí hodiny ranní se pak nechal odvést do Prahy. Hanka však strávila noc v Ostravě.

„Teď ale nemůžu sehnat toho člověka, který mě má odvést do Prahy,“ děsila se při snídani.

Přečtěte si
winterfreshka
27. 2. 2011 • 10:01

Že máš co do chřtánu a můžeš šoupat nohama,slintalko!

illis
26. 2. 2011 • 23:19

To je spíše její rizikové chování, té je to jedno, cigaretky, víno, zakouřené prostředí. Kšeft je kšeft, ta je celá po mámě, kde jsou peníze, tam jsou hned.

kolemjdouci_clobrda
26. 2. 2011 • 18:49

aby to nakonec nebyly jenom zaražený prdečky pro bulvár, když už je odkvetlá a naprosto nezajímavá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.