Proměna Kateřiny Kornové: Sama se lekla, jak vypadá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Proměna Kateřiny Kornové: Sama se lekla, jak vypadá!

Kateřina Kornová se sama sebe lekla.
Kateřina Kornová se sama sebe lekla. (koláž ahaonline.cz)

Až na samé dno si v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 sáhne Kateřina Kornová (43), která hraje smrtelně nemocnou učitelku tance Ninu.

Ta trpí zákeřnou rakovinou jater a zbývá jí už jen pár měsíců života v bolestech. Ve chvílích největšího zoufalství se proto rozhodne pro krajní řešení – asistovanou sebevraždu, s níž jí má pomoci její přítel, jehož hraje Ben Cristovao.

Málokdo by ve ztrhané pacientce s bledou tváří a kruhy pod očima hledal někdejší sexbombu, která na konkurenční TV Prima radí ženám v pořadu Mladší o pár let, jak se nejlépe nalíčit.

„Maskéři odvedli skvělou práci, potřebovali jsme, aby Kateřina vypadala opravdu zuboženě. Ona sama se málem lekla. Jedině tak ale diváci možná přijmou a pochopí fakt, že svého přítele požádá o eutanazii, o to, aby ji ze života sprovodil dřív, než přijde finální stadium nemoci,“ uvedl zdroj ze štábu.

„Přiznáváme, že je to trochu kontroverzní téma, ale podle našeho názoru jsme to celé pojali velmi citlivým způsobem,“ dodává mluvčí seriálu Eva Měšťáková.

Víte, s kým se rozvedla Kateřina Kornová? Ne? Kliknětě ZDE



Přečtěte si
lukreciaborgia
8. 5. 2012 • 21:53

Kornová nemá prachy,tak hup do seriálu.To také splácí hypotéku??Ty naše TV by mohly suplovat Úřady práce.Kdo nemá prachy ,hned do seriálu.To je neuvěřitelné!!A co to melou zase o tom Petrovi Vágnerovi,že se mu nelíbí jméno a že to rodičům nezapomene?Co to má znamenat?Proto dal svému synovi jméno Samuel Max,protože se mu šíleně líbí jméno Filip?Jak říkal v nemocnici,kde pojmenoval postýlku Filipa?Co to píšete??

doja
25. 2. 2011 • 07:13

Taky nikdy nechápu, jak o ní můžou psát jako o krásné Kdyby nebyla Kornová, ani pes po ní neštěkne.

verun1989
24. 2. 2011 • 17:00

aspoň jde vidět,jak vypadá po ránu...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.