Kramár se utopí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kramár se utopí

Ve filmu si zahrají hledače pokladů Maroš Kramár (vlevo) a Bořivoj Navrátil (vpravo). Tomu bude pomáhat jeho vnuk Tomáš Materna a nechybí ani krásná Bára Seidlová.
Ve filmu si zahrají hledače pokladů Maroš Kramár (vlevo) a Bořivoj Navrátil (vpravo). Tomu bude pomáhat jeho vnuk Tomáš Materna a nechybí ani krásná Bára Seidlová.  (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – „Já jsem takový Indiana Jones v Čechách. Hledám poklady císaře Rudolfa II. a zažiji spoustu dobrodružství. Například se budu topit,“ prozradil o natáčení filmu Maharal – Tajemství talismanu jeho hlavní představitel herec Maroš Kramár (47).

V barrandovských ateliérech právě spolu natáčí Kramár s Bořivojem Navrátilem. „Jsem emigrant, který se se svým vnukem vrací z Ameriky kvůli ztracenému pokladu. Tvrdým soupeřem mi v cestě za jeho nalezením bude Maroš. Nakonec se ale spojíme a potáhneme za jeden provaz,“ řekl o své postavě ve filmu Navrátil. Film bude mít premiéru v únoru a uvidíme v něm i Báru Seidlovou, Tomáše Maternu či Miroslava Táborského.

16.9.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.