Elton John – Takhle vypadá šťastný tatínek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Elton John – Takhle vypadá šťastný tatínek!

Elton John se svým malým Zacharym.
Elton John se svým malým Zacharym. (Profimedia.cz)

Co na tom, že nemá obvyklou rodinu? Táta Elton s tátou Davidem ho nadevše milují…

Zachary Jackson Levon Furnish-John přinesl do života Eltona Johna (63) neuvěřitelnou radost. Nevěnuje se ničemu jinému, dokonce i hudba šla stranou.

S manželem Davidem Furnishem (48) kolem malého pořád běhají, Elton dokonce prozradil, že miluje i smrad plenek. Pro synka udělají oba, co mu na očích vidí.

Elton se ale nechal slyšet, že s rozmazlováním se bude muset vypořádat. Navzdory tomu, že jeho drobeček bude vyrůstat v netradiční rodině, chce mu poskytnou staromódní péči.

„Chceme, aby měl stejně normální život a dokázal vnímat skutečnou hodnotu věcí ve svém životě. Také nezamýšlíme, že bychom ho nějak rozmazlovali, chceme mu dopřát zábavu, bezstarostný život v nevinnosti, svobodě, lásce a stabilitě,“ řekl britský zpěvák.

Chce také, aby si Zachary i přes luxus, v němž bude vyrůstat, vážil obyčejných věcí a znal hodnoty toho, co je v životě důležité.



Autor:  ex

Přečtěte si
rovnou
23. 2. 2011 • 17:05

nauč se napřed gramatiku a bojkotuj raději svojí omezenost

rovnou
23. 2. 2011 • 17:03

lásku k vlastnímu dítěti žádná jiná láska nemůže nahradit a je jedno, jestli je rodič gay, lesba, arab, žid nebo eskymák. Protože to je smysl našeho života, žít pro naše děti, dávat jim lásku, protože jejich štěstí nás činí šťastnými, možná ještě víc než je o to, co nás to dobrovolně stálo a děti braly jako samozřejmost.

widder1968
23. 2. 2011 • 14:52

jak jsou stary tak jso smesny. a jeste navic opacny. mel babu mel tak proc si tehda neudelal mimino s ni a byl a je na chlapi . ty maji u me v hlave nasrano .. a nejvic tyhle prominenti a herci . takovy ja bojkutu

andrea68
23. 2. 2011 • 14:21

Gayové mi nikdy nebyli sympatičtí, ale přiznávám, že to bylo dobou (je mi nyní 66 let)a tím, že jsme tak byli tenkrát všichni vychováváni. Když dnes vidím Johna, jak láskyplně kouká na synka, tak si musím říct, že i když v netradiční rodině, tak bude dítě stokrát šťastnější nežli v rodině, kde je dítě např. mučeno. Věřím, že otcové malého Zachara z něj vychovají šťastného a sebevědomého člověka a já jim k tomu přeju dostatek sil i trpělivosti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.