Šesterčata dojala Oprah Winfrey. Dá jim 5 milionů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šesterčata dojala Oprah Winfrey. Dá jim 5 milionů

No řekněte, nejsou roztomilá? Paní Mia fotku manžela s dětmi zveřejnila na sociální síti Facebook. Ihned se stala internetovou senzací.
No řekněte, nejsou roztomilá? Paní Mia fotku manžela s dětmi zveřejnila na sociální síti Facebook. Ihned se stala internetovou senzací. (ČTK)

Tahle dojemná fotografie roztomilých šesterčat je lepší než tisíce slov.

Na internetu si ji už prohlédlo přes milion lidí, vmžiku se stala hitem a k slzám dojala i ženu, která je zvyklá přistupovat k emocím s chladnou hlavou profesionálky. Slavná moderátorka Oprah Winfrey (57) už věnovala rodičům děťátek Mc-Gheeovým, kteří do té doby neměli ani na plínky, 5 milionů korun!

A tím její štědrost nekončí! Rozonno a Mia konečně díky Oprah vyrazí na luxusní svatební cestu do Los Angeles. Od doby, co jsou manželé, tedy 11 let, přitom nikdy nebyli ani na dovolené. „Miluji tu fotku. Bylo mi jasné, že se s nimi musím setkat,“ řekla televizní hvězda, která rodinu pozvala do své show. Diváci se tak konečně mohli dozvědět jejich nepříliš radostný příběh.

Na rozdíl od prominentní matky osmerčat Nadyi Sulemanové (35) se jim nedostalo vůbec žádné finanční pomoci. Šest děťátek přitom denně spotřebuje 50 plínek a spořádá 30 lahví kojeneckého mléka. Oba manželé pocházejí z chudých a neutěšených poměrů. Sami nezažili to, čemu se říká rodičovská láska. Proto když se poznali, bylo jim hned jasné, že chtějí založit velkou rodinu.

O děťátko se neúspěšně pokoušeli tři roky, pak Mia podstoupila umělé oplodnění. Čekala dvojčátka, miminka ale zemřela chvíli po porodu. Krátce po tragédii ale Mia otěhotněla podruhé – a tentokrát byla radost dokonce šestinásobná!

Přečtěte si
qvitek.j
24. 2. 2011 • 06:27

fotka je opravdu nádherná,ale ať na ni koukám..jak koukám..vidím miminka jen čtyři?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.