Karel Gott: Hrozí mu pokuta za odjezd domů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Karel Gott: Hrozí mu pokuta za odjezd domů!

»Goťák« byl jednoznačně největší hvězdou večera. Měl větší úspěch než klavírista Richard Clayderman, který v show vystupuje také.
»Goťák« byl jednoznačně největší hvězdou večera. Měl větší úspěch než klavírista Richard Clayderman, který v show vystupuje také. (David Kundrát)

Karlu Gottovi (71) hrozí pokuta za nenahlášený odjezd domů z právě probíhající zájezdové show po pěti evropských zemích, ve které spolu s dalšími umělci vystupuje.

„Je to jako na vojně! Dávají nám rozkazy a těmi se musíme řídit. Správně bych domů nesměl vůbec odjet,“ řekl deníku Aha! rebel Gott během zastávky show Das Frühlingsfest der Volksmusik 2011 (Jarní festival popové hudby 2011) v Chemnitzu nedaleko českých hranic. Zpěvák po jejím skončení nasedl do auta a uháněl na otočku do Prahy za manželkou Ivankou (34) a dcerkami Charlottkou (4) a Nellynkou (2).

Neuplynul ani týden od startu tříměsíční zájezdové show, která má každý den zastávku v jiném městě, a Karel Gott už ví, že to bude pěkný »záhul«. „To víte, že se mi stýská. Proto jsem se rozhodl jet domů. Je to kousek a zítra se do Chemnitzu vrátím,“ řekl nám v neděli Gott, když jsme ho v Německu navštívili.

Domů zpěváka po skončení show odvážel jeho řidič Olda Havránek (71), který pro svého zaměstnavatele dorazil z chalupy. Do vily na Bertramce přijelo auto s hvězdnou posádkou v jednu ráno. Karel si po cestě mrazivou nocí ihned lehl. Po několika hodinách spánku mu pak vpadly do postele jeho dcerky, na které se tolik těšil a od jejichž návštěvy ho neodradila ani hrozící pokuta od producentů turné.

Po rodinném obědě Gotta odvezl řidič Olda zpět do Německa, odkud se Karel za svojí rodinou na týden vrátí až 16. března – tedy za více než tři týdny, kdy bude mít zájezdová show týdenní pauzu.

Jak Karel Gott (ne)okukoval baletky!

Karel Gott se během svého vystoupení v rámci show Das Frühlingsfest der Volksmusik 2011 přiznává, že si dal zákaz dívat se po ženách.

„Dřív to bylo tak, že jsem se podíval v zákulisí doprava – viděl jsem baletku. Podíval jsem se doleva – viděl jsem baletku. Až pak jsem zamířil na pódium. Teď chodím na pódium rovnou. A z jeviště už jezdím zásadně sám do hotelu nebo domů,“ tvrdil Karel na jevišti Stadthalle v Chemnitzu v rozhovoru s průvodcem show – populárním německým moderátorem Florianem Silbereisenem (29).

Jenže po baletkách v neděli Karel stejně pokukoval. A nikdo mu to nemůže mít za zlé. Pohledu na členky baletu německé televize MDR by totiž odolal jen málokdo...

Na vojně nikdy nebyl!

Až teprve teď na Karla Gotta prasklo, že nikdy nebyl na vojně. „Karel sice říká, že současná zájezdová show, ve které účinkuje, je jako vojna. Ale to on nemůže vědět, on na ní nikdy nebyl! Takže ji konečně zažívá,“ řekl s nadsázkou deníku Aha! zpěvákův sekretář Jan Adam, který Gottovi do Německa přivezl na »vojnu« domácí koláče, řadu hudebních cédéček a poštu.

„Karel je sice z té dlouhé šňůry, která skončí až na začátku května, rozpačitý, ale protože už nedělá v Německu vlastní turné, ví, že je to jediná možnost, jak oslovit široké publikum,“ vysvětlil Adam, proč Gott na tak dlouhé účinkování v kuse přistoupil.



Přečtěte si
pavucinka
25. 2. 2011 • 12:14

Kdybyste Karle pracoval u bezpečnostní agentury, kde se lidi prohánějí hůře než psi /a ti se tam zneužívají také/, tak by jste se cítil ještě docela rozmazlován....jo, tak to jsme my, kdo ještě pamatují například telefonování z budky za 25 hal a neomezeně dlouho.....vy jste asi žil tak trochu kapitalistickým způsobem už za dob vlády komunistů. Ale nyní kdo á zaasnemá peníze, je prostě nula, a kdo je má, tak mívá zase jiný problém: podezřele hodně kamarádů.

georg-s
22. 2. 2011 • 14:11

Das Frühlingsfest der Volksmusik = Jarní festival LIDOVE hudby

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.