Donutil porazil SuperStar na celé čáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Donutil porazil SuperStar na celé čáře!

Miroslav Donutil může zapíjet své vítězství nad moderátory SuperStar Leošem Marešem a Tinou v televizním boji o diváka.
Miroslav Donutil může zapíjet své vítězství nad moderátory SuperStar Leošem Marešem a Tinou v televizním boji o diváka. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Herec Miroslav Donutil (60) v nedělním boji o diváky zvítězil na celé čáře a první díl druhé řady Česko - Slovenské SuperStar strčil s přehledem do kapsy!

Když Nova vykřikovala, že seriál Tisíc a jedna noc nesplnil jejich očekávání, protože měl »jen« něco málo přes 1,3 milionu diváků (přesto je sledovanější než konkurence), nečekala, že bude muset zřejmě vyhlásit první díl Česko-Slovenské SuperStar za velký propadák.

V cílové skupině dospělých ve věku 15 a více let se podle informací tiskové mluvčí Michaely Fričové dívalo na úvodní díl druhé řady mezinárodní SuperStar jen 928 tisíc diváků. Přitom konkurenční 3+1 s Miroslavem Donutilem na ČT 1 zaujala téměř dvakrát tolik lidí – na příběhy se známým hercem, který oslavil nedávno šedesátku, se dívalo více než 1,7 milionu diváků.




Přečtěte si
gatito
22. 2. 2011 • 23:10

Přesně tak.

amebaa
22. 2. 2011 • 13:07

že je ČT 1 a Prima lepší než nova. Přiblblé pořady typu Superstar,telenovely a ostatní rádoby zábavné pořady nejsou k dívání. Nechápu, jak si mohou myslet, že divák je takový "pitomec" že spolkne tyhle nekonečné voloviny i s navijákem. Raději se koukám na STV, JOJ a Markízu, kde uvedli např. nedávno úžasný film Pilíře země a Navěky věků od Kena Foletta. Nádhera - tam by si měli brát příklad.

sabinecka
22. 2. 2011 • 11:20

To je přeci jasné, že takový nádherný pořad jako byl 3x s Donutilem,musí převálcovat Superstár, vždyť se na to nedá koukat.Za pana Železného bylo víc zábavných pořadů,na které se dalo dívat např.GoGo shou,Novoty, Dobroty,pořad s paní Zagorovou, soutěže Kolotoč, Milionář, 1 proti 100 a pod. Za nového vedení jsou v Nově jenom Československá superstar, z filmů fantasmagoria a jen samé krváky-většinou.A když dávají dobrý film, tak dlouho v noci např.Mentalista.Prostě Nova není už co bývala, to už je lepší ČT a Prima.

zadnice
22. 2. 2011 • 09:32

Copak se dá Česko - Slovenská SuperStar s něčím zábavným srovnávat?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.