Zamilovaná Lucie Bílá: Takhle si užívala lásku v Polynésii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zamilovaná Lucie Bílá: Takhle si užívala lásku v Polynésii!

Lucie se svým přítelem Petrem na dovolené v Polynésii.
Lucie se svým přítelem Petrem na dovolené v Polynésii. (Filip Kratochvíl)

Zpěvačka Lucie Bílá (44) zveřejnila na svých internetových stránkách snímek z dovolené v Polynésii.

Tři týdny si tam užívala slunce, moře ale hlavně své lásky – podnikatele Petra Makovičky (33). Zamilovanému páru dělal společnost syn Bílé Filip Kratochvíl (15).

„Ten snímek fotil Filip, když jsme se procházeli okolo moře. Bylo nám hezky, ale teď už jsem zase v pracovním zápřahu,“ řekla deníku Aha! Bílá. Ta se v týdnu umístila se svým přítelem na šestém místě v anketě o nejkrásnější pár českého showbyznysu.

Na jaře čeká Lucii v Hudebním divadle Karlín účinkování v obnoveném muzikálu Carmen a také turné po Česku a Slovensku. V polovině března rovněž dvakrát vystoupí s kapelou Petra Maláska v Českém centru v Bruselu.

Lucie se svým přítelem Petrem na dovolené v Polynésii.

Přečtěte si
pavucinka
30. 3. 2011 • 17:00

ale já nemám peníze a taky mě chtějí mnohem madší muži, tak to není jen kvůlui pebnězům. Některým imponují zralé ženy a nechtějí husičky. Ovšem tát se mpůže, že si někdo pomoci opravdu b chce a to i profesionálně / Noid/

mirka151
20. 2. 2011 • 11:07

docela mi je Zanákové líto.....nemít ty vyřvané prachy ....nemá mladé gigoli....je chudák ,když si lásku musí kupovat....no lásku???????po tmně je každá kráva černá a když se má vyžírka dobře tak proč nééééééééé

alenkaa
20. 2. 2011 • 10:39

Ale já tu závist myslím upřímně v tom dobrém. Je fajn, že má někdo takový hlas díky kterému má finance a může si dovolit to co Lucka. Prostě to musí být fajn. A já jí to přeji. Hlavně tu lásku a zdraví. protože i když má spoustu peněz, tak tohle si fakt za žádné nekoupí a nikdy si nebude jista, zda je s ní někdo pro ni nebo pro prachy.

avina
20. 2. 2011 • 10:39

Sluší jim to.On je spokojený,zaplatila mu dovolenou,on svou přítomností.Jak dlouho?Je přece už přestárlá,tak kromě mladých chlapců nikdo se neuváže?Vrátilo se jí mládí,přeji jí to/hrozný pocit mít tak věkový rozdíl-dnešní době sew to nosí,hlavně v opačném směru žen.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.