Zadaný milenec Ivety Bartošové: Jeho žena promluvila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zadaný milenec Ivety Bartošové: Jeho žena promluvila!

Šarmantní Peter Mihálik doprovází v posledních dnech Ivetu Bartošovou na všechny její akce.
Šarmantní Peter Mihálik doprovází v posledních dnech Ivetu Bartošovou na všechny její akce.  (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Ženatý hoteliér Peter Mihálik (40) z Piešťan, který se v posledních dnech točí kolem Ivety Bartošové (44), má asi všechno moc dobře spočítané!

Po boku zpěvačky se ukazuje ze zištných důvodů, navíc s tichým souhlasem své manželky Daniely. Bartošová, která je delší dobu bez chlapa a sympatiemi k Mihálikovi rozhodně nešetří, se tak může pořádně spálit. Co na to říká jeho manželka Daniela? Deník Aha! s ní hovořil!

Ze strany manželů Mihálikových podle všeho nejde o nic jiného než o »přátelství z rozumu«. Zpěvačka je totiž pro hotely, které Mihálikovi spravují v Piešťanech a Malé Fatře, tou nejlepší reklamou!

„Všechno, co manžel v posledních dnech udělal, bylo s mým souhlasem. S Ivetou se oba dobře známe už od doby, kdy před dvěma roky v Piešťanech vystupovala na vánočním koncertě a byla u nás ubytovaná,“ řekla deníku Aha! Mihálikova manželka Daniela. „Když o ní v Česku vyšla ta skandální kniha, nabídli jsme jí, aby si k nám na hory přijela odpočinout a vyhnula se tak mediálnímu humbuku,“ dodává Miháliková.

Není divu, že Bartošová, která v současné době nemá zrovna na rozhazování, jejich nabídku k pobytu v Těrchové s radostí přijala. „Iveta přijela spolu s Arturem na jarní prázdniny a moc se jí u nás líbilo,“ pochvaluje si Miháliková. „Jsme moc rádi, že naši nabídku přijala. Ale rozhodně nechceme, aby to vypadalo, že si o ní myslíme, že je nějaká chudinka,“ dodala Miháliková.

Otázkou ale zůstává, proč by obyčejný kamarád začal najednou Ivetě dělat šoféra a bodyguarda, který ji vyzvedává na koncertech po celé České republice a dělá jí doprovod na akcích. Ví jeho žena celou pravdu? Nebo se jedná o kšeft se zpěvaččiným jménem, které poutá pozornost jako magnet? Nejednalo by se o prvního »chytrolína«, který by se na ni nalepil. „Je to jen můj přítel,“ opakuje zpěvačka na adresu Mihálika. Tak snad...

Iveta s Arturem si u Miháliků v Těrchové užili lednovou lyžovačku.

Přečtěte si
honzadv
20. 2. 2011 • 21:19

Táhni na pracák, debilní socko, nebo ti seberou dávky a nebudeš žrát ani ten suchej chleba. A namaž si mozoly od honění, nezasunuls nikdy, , nadržená zasmrádlá negramotná debilní socko.

honzadv
20. 2. 2011 • 21:18

Táhni na pracák, debilní socko, nebo ti seberou dávky a nebudeš žrát ani ten suchej chleba.

honzadv
20. 2. 2011 • 21:18

Táhni na pracák, debilní socko, nebo ti seberou dávky a nebudeš žrát ani ten suchej chleba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.