Michaela Jílková: Na natáčení ji vezla sanitka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Michaela Jílková: Na natáčení ji vezla sanitka!

Sanitka s Michaelou Jílkovou předjela až před hlavní vchod do budovy České televize v Praze na Kavčích Horách.
Sanitka s Michaelou Jílkovou předjela až před hlavní vchod do budovy České televize v Praze na Kavčích Horách. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát,)

Moderátorka Michaela Jílková (42) se vrátila v bolestech do svého diskusního pořadu »Máte slovo«!

Na živé natáčení ve studiu na Kavčích Horách ji ale vezli sanitkou na lůžku, aby co nejméně zatěžovala páteř, kterou si před třemi týdny zlomila. Od té doby byla upoutána na lůžko nejprve v nemocnici v Praze-Motole a posléze doma.

Jílková si zlomila obratel nešťastnou náhodou, když uklouzla na náledí. Včera zaťala zuby a na natáčení svého pořadu dorazila navzdory velkým bolestem. Prý z ohleduplnosti vůči kolegům, aby nezůstali bez práce a bez peněz. „Mám zákaz se tři měsíce hýbat i sedět, ale natáčí se naštěstí vestoje,“ prozradila deníku Aha! Jílková zastřeným hlasem krátce před svým večerním odjezdem do studia.

Do televize jela vleže a sanitkou! „Na tu jsem teď zvyklá, jezdím s ní na kontroly,“ dodává moderátorka. V šatně měla připravenu pohovku, pořad samotný pak uváděla v korzetu, jak jí přikázal lékař. „Bylo to podle očekávání velmi obtížné,“ shrnula.

Diváky tak její úraz připravil jen o dva díly jejich oblíbené show. „Určitou dobu jsem byla moc smutná, protože jsem nevěděla, jestli nepůjdu na operaci,“ přiznává Jílková, ale doufá, že teď – i přes všechny ty útrapy – bude pracovat už bez výpadků.



Přečtěte si
lunatic
19. 2. 2011 • 14:17

Tato ambiciozní a domýšlivá "teta" je jaksi "mimo mísu"! Potřebovala by "nabacat" na zadek. Až se uzdraví,at' jde třeba pracovat do hypermarketu . Jak se na sebe snaží za každou cenu upozornit je stejně nevkusné,jako ta reklama na sýr "Président"

dzery44
19. 2. 2011 • 09:19

Co je ti potom čobole.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.