Minulí finalisté Superstar sledovat nebudou. Mají kšefty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Minulí finalisté Superstar sledovat nebudou. Mají kšefty!

Minulá řada Česko Slovenská SuperStar.
Minulá řada Česko Slovenská SuperStar. (Velká Disney superhra, Marek pátek, Martin Hykl, David Kundrát, ČTK, Petr Novotný)

V neděli se rozjede pěvecká show Česko Slovenská Superstar. Ne všichni finalisté minulých soutěží budou nové talenty sledovat. Mají jiné kšefty.

Úspěšný účastník Česko hledá Superstar Ali Amiri (30) v neděli čas mít nebude. „Bohužel to neuvidím. Časově se vysílání kryje s mým koncertem. Ale velmi se na tento pořad těším. Je zajímavé pozorovat talentované lidi a jejich cestu. Zajímá mě, zda někdo z nich bude pro hudební scénu obou zemí přínosem a zda proběhne nějaký hudební posun. Pro mě osobně bude sledování zvláštní, vždy se mi vybaví vlastní vzpomínky a zážitky spojené s touto show".

Také Petr Bende (33) už teď ví, že rozjezd soutěže neuvidí. „Budu ves studiu, připravuji desku. Další díly si ale ujít nenechám. Jsou to příjemné vzpomínky na krásné hudební období, plné šílenství a adrenalinu,“ řekl Bende.

Programem nedělního podvečera si není jistý Jan Bendig (16), kterého jsme zastihli na cestě na Slovensko. „Pokud mi vyjde čas, tak se dívat budu,“ uvedl a dodal: „ I já jsem zvědavý na nové talenty. A věřím, že si tam najdu svého favorita a budu mu posílat smsky, stejně tak jako tisíce lidí posílaly hlasy mně. Sám jsem zvědavý, jaké pocity ve mě druhá řada vzbudí, protože na svou účast mám nádherné vzpomínky“.

Podobně na tom je Ben Cristovao (23). „Když bude čas, tak určitě rád, Budu si asi umět představit jak se soutěžící cítí a co prožívají, takže to bude taková vzpomínkovka,“ řekl exotický zpěvák a nyní i herec z Ordinace v růžové zahradě.

Jeho kamarádka a možná i přítelkyně Monika Bagárová (16) je stoprocentně rozhodnuta sednout si neděli ve 20 hodin k obrazovce. „Určitě se budu koukat a těším se na nové talenty. Svým favoritům budu samozřejmě držet palce,“ prozradila.



Přečtěte si
luckabendyska
23. 5. 2011 • 21:19

já se už moc těším na navé CD Péťi Bendeho určitě bude supééééééér!

sabinka123
9. 4. 2011 • 23:02

ahoj honzo máš moc hekej hlas ja a moje dve kamosky za tebou moc šílime prosím odepiš mi nebo mi napiš na email sabina1654@seznam.cz je pravda že si chodil z monikou sem jenou zvedava haha oni to tady všechni pišou na internet gdo se ti líbi steto superstáru me simona vecková a martin seps prosímmmmm napiš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.