Čvančarová a Hofmann: Opět spolu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čvančarová a Hofmann: Opět spolu?!

Jitka Čvančarová a Martin Hofmann. Po dlouho době opět vedle sebe.
Jitka Čvančarová a Martin Hofmann. Po dlouho době opět vedle sebe. (UNICEF)

Před rokem a půl se herecký pár rozešel po Hofmannově aféře s prostitutkami. Už zase ale byli videt spolu! A nešetřili úsměvy a vzájemnou pozorností.

Na to, že měl Hofmann (32) alias Jaroslav Hejl z Ulice pletky s dívkami z eskort servisu, zatímco Čvančarová (32) byla v divadle nebo doma, přišel deník Aha! Tehdy se do telefonu herec i nepřímo přiznal. Následoval rozpad jejich vztahu.

Minulou sobotu spolu postávali v pražské pasáži Myslbek, kde prodávali pečivo.Vydělávali tak peníze pro strádající děti.

Lidé, kteří nakupovali v okolních obchodech nebo jen procházeli pasáží, neskrývali překvapení. A spousta z nich se u stánku zastavila, aby si od nich koupili čokoládový koblížek nebo tvarohový koláček. „Jsou snad zase spolu?“ Pošeptávali si. Odpověď na to ale nedostali.

Jitku a Martina tentokrát spojila jen charita. Když ne ve vztahu, alespoň v dobročinnosti se jim spolu dobře vede. Výtěžek z celé akce dělal rovných 21 326 korun!

Pravidelnou akci, která se zde koná každý první čtvrtek v měsíci, pořádala organizace UNICEF. „Zatímco při předchozích prodejích šly peníze na programy, které pomáhají dostávat děti z práce na poli či v dolech do škol. Tentokrát budou použity na očkovací programy pro tyto děti,“ upřesnila koordinátorka Alice Tomková.



Autor:  ex

Přečtěte si
venkovan
18. 2. 2011 • 10:12

Jsem ale zvědavá, kdo bude vydálávat na naše děti ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.