Kat Hůlka: Je v horečkách! Stihne premiéru? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kat Hůlka: Je v horečkách! Stihne premiéru?

Dan Hůlka svádí boj s nepříjemnou virózou.
Dan Hůlka svádí boj s nepříjemnou virózou. (Martin Hykl)

Role Kata Mydláře v novém muzikálu je šitá muzikálové hvězdě Danu Hůlkovi (42) přímo na tělo. To ale teď okupuje ošklivá viróza. Zvládne se do brzké premiéry uzdravit?

Na tiskové konferenci netrpělivě očekávaného muzikálu Kat Mydlář se jeho hlavní hvězda Daniel Hůlka objevil, ačkoliv nebylo do poslední chvíle jasné, jestli mu to zdravotní stav dovolí.

Už několik měsíců ho trápí chronické záněty průdušek a poslední dny i těžká viróza doprovázená vysokými horečkami. A i když se Dan zapřel a přítomným nový duet s Alžbětou Bartošovou (21) odzpíval, unavený pohled a tvář zalitá potem prozrazovala, že má zpěvák co dělat, aby se přímo na pódiu nezhroutil.

Stihne Hůlka nemoc vyléčit do premiéry?

„Dan dělal úplně všechno co je v jeho silách, aby byl fit. Měsíc se ani nedotkl alkoholu a jako na potvoru dostal deset dní před premiérou horečky,“ litovala umělce i PR manažerka divadla Martina Jandová.

Jestli se Hůlka uzdraví do premiéry, která se bude v Divadle Broadway konat už 24. února, je zatím ve hvězdách. Je ale jasné, že ačkoliv jsou umělecké kvality alternujícího Mariána Vojtka a Bohouše Matuše nezpochybnitelné, pro charismatického zpěváka je role Kata Mydláře přímo stvořená.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.