Cristovao z Ordinace a Bagárová ze SuperStar: O lásce mlží!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Cristovao z Ordinace a Bagárová ze SuperStar: O lásce mlží!?

Monika Bagárová
Monika Bagárová (Lukáš Vrtílek)

Monika Bagárová (16) včera v lavině dotazů čtenářů vztah s s exotickým zpěvákem a teď už i hercem Benem Cristovaem (23) z Ordinace nepopřela. Tak jak to je?

O jejich lásce se mluví od chvíle, kdy skončila soutěž Česko hledá SuperStar. Oni to ale popírali nebo jen mlžili. Tak jako Monika na včerejším chatu na AhaOnline.cz.

Na otázku: Slyšela jsem, že chodíš s Benem. Můžu se zeptat, jestli je to pravda? Monika jen: Můžeš. Na další dotaz do čtenářky GiGi „Tak jak to máte s tím Benem? Jestli spolu nechodíte, jdu do něj“, reagovala spíše »výhružně«: GiGI!!!

Nejkonkrétnější byla, když odpovídala čtenářce Alici, která se odkazovala na její rozhovor ve slovenském časopisu Eva, kde údajně vztah s Benem měla přiznat. „V časopise Eva jsme se k lásce nepřiznali. Máme skvělej vztah ale víc ti k tomu neprozradím,“ napsala Monika. Proč nechce víc prozradit? Proč jednou provždy nenapíše, že se zpěvákem nic nemá? Nemusela by na podobné otázky už odpovídat….

Možná se ale spolu setkají při natáčení jednoho z laviny současných seriálů. Cristovao hraje v ordinaci v růžové zahradě syna primáře Frynty (Jan Šťastný). I Monika by si ráda nějakou roli střihla. „Kdyby se naskytla příležitost v nějakém filmu, či seriálu, ráda bych to zkusila,“ prozradila. Sejde se na place s Benem?



Přečtěte si
just.andy
15. 2. 2011 • 16:03

Tak jim nezavidte že se mají rádi

lenkapalova
15. 2. 2011 • 15:14

Títo dvaja sa pre seba narodili,strašne im to sluší

lucy
15. 2. 2011 • 15:11

Monice a Benovi to spolu strašně sluší

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.