Bořivoj Navrátil: Nastupuje na 23. chemoterapii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bořivoj Navrátil: Nastupuje na 23. chemoterapii!

Nemocný Bořivoj Navrátil má důvod k úsměvu. Je mu dobře a užívá si každého dne. Děsí ho snad jen to, že zítra bude muset na další chemoterapii.
Nemocný Bořivoj Navrátil má důvod k úsměvu. Je mu dobře a užívá si každého dne. Děsí ho snad jen to, že zítra bude muset na další chemoterapii. (Aha! – Marek Pátek)

Herec Bořivoj Navrátil (77) zítra nastupuje již na třiadvacátou chemoterapii!

Se zákeřnou rakovinou tlustého střeva bojuje přesně rok a je přesvědčen, že se mu začíná blýskat na lepší časy.

Přitom ještě před pár měsíci byl vnitřně připraven na smrt. „Je mi dobře, hltám to nenadálé jaro!“ řekl nám na začátku víkendu oblíbený herec z »nováckého« seriálu Ulice.

„Ano, ve středu to byl rok, co jsem musel na operaci. Rok, co se peru s rakovinou. V úterý mě čeká již třiadvacátá chemoterapie. Do té doby si tedy chci co nejvíc užívat, než to zase přijde a já budu ležet v posteli,“ prozradil Navrátil při procházce Prahou.

Diváci Ulice si ale nemusejí zoufat – jejich oblíbený plukovník Bařinka se již  brzy do nekonečného seriálu vrátí i s Hanou Maciuchovou (65)!

Přečtěte si
ivkanatka
14. 2. 2011 • 22:16

Tak hodně štěstí a sil v boji s rakovinou, pane Navrátile.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.